Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2016 » Декабрь » 7 » 11:31:28

Голова Малинської районної організації Опозиційного блоку Ігор Ярмоченко переміг на виборах сільського голови     Реклама  

07.12.2016, 11:35:28 2007 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Голова Малинської районної організації Опозиційного блоку Ігор Ярмоченко переміг на виборах сільського голови

Голова Малинської районної організації Опозиційного блоку Ігор Ярмоченко з великим відривом переміг на виборах сільського голови.

У неділю, 4 грудня, у cелі Пиріжки, що на Житомирщині, пройшли позачергові вибори сільського голови. Віддати свій голос за одного із п'яти кандидатів на дільницю прийшли майже 70 % виборців. Загалом, увесь електорат сіл Пиріжки і Баранівка нараховує майже 600 жителів.

За результатами голосування, більшість жителів цих населених пунктів у кількості 286 голосів віддали свою перевагу на цій посаді Ігорю Ярмоченку. Ігор Ярмоченко є керівником Малинської районної організації Опозиційного блоку. До виборів він працював на посаді Головківського сільського голови. Така довіра виборців свідчить про високий професіоналізм Ігоря Віталійовича та велику довіру до Опозиційного блоку.

Народний депутат України, голова Житомирської обласної організації Опозиційного блоку Юрій Павленко і колеги - однопартійці вітають Ігоря Ярмоченка з перемогою та бажають виправдати очікування своїх виборців заради майбутнього нашої країни.

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: