Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2019 » Июль » 11 » 10:37:40

«River City» - місто з власною інфраструктурою в Житомирі     Реклама  

11.07.2019, 10:37:40 3376 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
«River City» - місто з власною інфраструктурою в Житомирі

ЖК “River City” розташовується у зеленій частині міста, де чисте повітря, чути заспокійливий шум річки і водночас є все необхідне для комфортного проживання.

Новий житловий комплекс від надійного забудовника від “Інтергал-Буд” - це втілення ваших мрій та гарантії від забудовника. Адже компанія працює уже 16 років в будівельній сфері України. Житлові комплекси від “Інтергал-Буд” вже завоювали довіру жителів Києва, Львова, Чернівців, Ужгорода та Рівного. 

На даний момент відбувається активне будівництво у Житомирі з рядом переваг. ЖК “River City” розташовується на мальовничій зеленій території, поруч з річкою Тетерів, а інфраструктура комплексу просто вражає, оскільки тут у Вашому розпорядженні: 
 
  • Дитячі/спортивні майданчики; 
  • паркінг; 
  • сучасний пляж; 
  • зона барбекю;
  • супермаркети; 
  • кафе; 
  • фітнес центри.



ЖК “River City” - це повноцінне “Місто в місті” з закритою територією. А це означає, що Ви та Ваша сім'я буде жити у безпеці та комфорті. Завдяки цьому виникає відчуття, що ви знаходитесь у заміському будинку.

В проекті реалізуються спорудження 6-ти будинків класу “комфорт+” з сучасною архітектурою. У будинку квартири з просторими кімнатами, продуманим плануванням та гарним панорамним видом з вікна. 



Комплекс ідеально поєднує в собі переваги розвинутої інфраструктури центру, заміського затишку та вдалого розміщення щодо транспортних розв’язок і цілковитої ізольованості від шуму та міської метушні. Вибираючи квартиру в житловому комплексі “River City”, ви інвестуєте у щасливе та комфортне майбутнє! 

На старті продажу, вартість житла має найкращу ціну, зі знижкою до 30% від загальної вартості квартири. Це чудова можливість заощадити власні кошти при купівлі нової оселі!



Для того щоб на власні очі побачити територію ЖК “River City” завітайте у відділ продажів. Менеджери нададуть експертні поради та можливість оцінити етапи будівництва.

 
Офіційний сайт - https://river-city.com.ua
Адреса відділу продажу: вул. Чуднівська,109 
Телефон – 097 20 11 188

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: