Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2019 » Ноябрь » 29 » 10:31:38

Що подарувати на зимові свята та не витратити всі гроші?     Реклама  

29.11.2019, 10:39:38 3144 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Що подарувати на зимові свята та не витратити всі гроші?

Вже незабаром почнуться зимові свята: День Св. Миколая (19 грудня), День Збройних Сил України (6 грудня), Новий Рік (31 грудня), Різдво Христове (7 січня). Тож вже час задуматись щодо подарунків своїм рідним. Напевно, у всіх була ситуація, коли ви шукаєте подарунок прям у день свята та не можете знайти щось потрібне та за помірною ціною. Ми вирішили сьогодні поділитись з вами ідеями подарунків, отже 5 варіантів подарунків до зимових свят у ції статті.

Варіант перший: Шопінг  

Не завжди легко підібрати одяг або аксесуар навіть для дуже близької людини, тому краще подарувати сертифікат на покупку в її улюбленому магазині. Наприклад у магазині “Felicita” широкий вибір якісних шкіряних товарів з Італії і за приємними цінами. Ви можете подарувати сертифікат на суму 500 грн, 1000 грн, 1500 грн або 2000 грн, а людина вже сама обере собі подарунок. Тим паче, для дівчат шопінг - найкращій подарунок!



Варіант другий: Здійснення мрії 

Багато людей мріють про татуювання ще з дитинства та не наважуються це зробити або шкодують грошей на хорошого майстра. Саме ви можете зробити мрію друга реальністю. Подаруйте йому сертифікат на тату будь-якої складності. Тут йому вже допоможуть з ескізом та запишуть на зручний для нього час. Ще дуже важлива кваліфікація майстра, тому ви можете перевірити роботи на сайті: https://bro.zt.ua/product-category/krasa-ta-zdorovya/tatu-tatuazh/ та завітати до нього у салон. Придбати сертифікат можна на 500 грн - 1500 грн.  



Варіант третій: Подорож

Коли на вулиці холодно, сніг та заметіль - полетіть до країн де завжди тепло, приємно та смачно. Подаруйте коханій тур на двох до Туреччини від туристичного оператора “TPG”. З даною компанією у вас не буде неприємностей при перельоті, поселені та протягом відпочинку. А якщо хочете насолодитись зимовою казкою, то можете обрати тур до Лапландії на зустріч з Санта Клаусом. Такий Новий Рік ви точно не забудете. 



Варіант четвертий: Релакс 

Ми всі дуже втомлюємось протягом року, беремо на себе багато роботи та зовсім забуваємо про власне здоров'я. Попіклуйтесь про своїх батьків та рідних, подарувавши сеанс масажу або SPA-процедури. Розслабитись після насиченого року - це завжди гарний подарунок! 



Варіант п'ятий: Абонемент у тренажерну залу 

Якщо друзі вам давно кажуть, що хочуть почати ходити у зал або на фітнес та все не вистачає часу - подаруйте їм абонемент. Можливо, у людини просто немає часу обрати місце для тренувань та придбати сертифікат, допоможіть їй у цьому. Якщо це близька людина, то подаруйте абонемент у той же клуб у якому займаєтесь ви. Це буде додатковою мотивацією, щоб не пропускати тренування.  



Замовити подарунковий сертифікат на будь-яку послугу ви можете у DISCOUNT SHOP BRO: https://bro.zt.ua/ 

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: