Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Одяг для сну рекомендації від «Pyjamas Fashion»

Автор: Кристина Минаренко, 05.12.2022, 20:44:36 Одяг для сну рекомендації від «Pyjamas Fashion»
Коли ми говоримо про культуру й гігієну сну, то, окрім підготовки спальної кімнати, вибору зручного ліжка та постільної білизни, вкрай важливим правильно підібраний одяг для сну. Всім відомо, до XV століття ніхто й гадки не мав про нічні сорочки. Спали в тому, в чому працювали. Перші пеньюари, використовували переважно знатні дами, оскільки через ціну предмети туалету були доступні не всім.
 
В XIX столітті почав з'являтись та став популярним серед усіх верств населення різноманітний одяг для сну. Люди почали перед сном одягати піжами або довгі нічні сорочки, на голову вдягали ковпак, щоб не застудити голову в холодну пору. Сьогодні ковпаки вже не в моді, проте, як і раніше, в тренді чоловічі та жіночі піжами та нічні сорочки.

Основні види одягу для сну

Одяг для сну та відпочинку можна розділити всього на дві основні категорії. Це нічні сорочки та піжами. Чоловічі піжами не мають такого різномаїття моделей. Зазвичай це комплект із бавовняних брюк чи іншої тканини та сорочки (чи футболки). Для жінок та дівчат одяг для сну представлений значно ширше. І тут немає нічого дивного: дівчата зазвичай приділяють більше уваги вибору нарядів.
 
Жіночий одяг для сну це довгі та короткі нічні сорочки різного крою, костюми, легкі моделі типу комплекту шорти та майка тощо. Існують навіть комбінезони. речі полегшені для теплої пори року, пошиті з тонких тканин, та більш щільні вироби для зими.

Піжама чи нічна сорочка - що краще

Любителі нічних сорочок досить нечисленні в порівнянні з тими, хто любить спати в хорошій піжамі. Здебільшого, це люди старших поколінь. Річ у тім, що до ночнушок наших бабусь та й багатьох мам привчили їхні батьки з раннього дитинства як до найдоступнішого різновиду. Щодо сучасної молоді, то вибір у них істотно ширший, та й стійких стереотипів із питань вибору нічного одягу не сформовано. Тому відповідь на запитання, в якому одязі спати зручніше, для них не така однозначна.
 
Нічні сорочки виглядають досить мило і мають гарний попит, але спати в них не зовсім зручно. Дорослі не так часто повертаються уві сні, як діти, але навіть мінімальні рухи уві сні призводять до того, що перекручена нічна сорочка починає задиратися і врізатись у тіло. Саме тому, більшість чоловіків та жінок віддають перевагу піжамам.
 
Вирішуючи, яку саме піжаму обрати, необхідно визначитися для якої пори року вона необхідна. Для літа рекомендуємо комплекти маєчка та шортики або штани, виготовлені з тонких «літніх» тканин. Для зими ж потрібні піжами «серйозніше», із теплішого матеріалу, щоб не було холодно, вилазячи з-під ковдри. Зазвичай це такі костюми у вигляді штанів та сорочки.

Відео огляд комплекту жіночого одягу для сну з королівського оксамиту V.Velika


 
Якісний одяг для сну від «Pyjamas Fashion»
«Pyjamas Fashion» інтернет-магазин в якому представлений чоловічий та жіночий домашній одяг для сну та прогулянок, переважно бренду V.Velika. Наш асортимент товарів, стане чудовим поповненням вашого гардеробу. У нас часто купують нічні сорочки, жіночі халати та інший одяг для подарунка близькій людині.
 
Ми надсилаємо товари в будь-який населений пункт України без попередньої оплати. Для отримання консультації, телефонуйте за номером +380979494545 чи пишіть у Viber або Телеграм!
Перейшовши за посиланням на сайт інтернет-магазину «Pyjamas Fashion», Ви зможете ознайомитись з повним каталогом одягу для дому та прогулянок: https://pyjamas.com.ua/
Автор: Кристина Минаренко, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info
Мода та стиль | 05.12.2022 | Переглядів: 649 | сон, одежда, Пижама, мода

Читайте також на цю тему: