Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Ігровий ноутбук: яким має бути ноутбук з відеокартою RTX 4070?

Автор: Сергій Ковальчук, 04.07.2024, 17:33:36 Ігровий ноутбук: яким має бути ноутбук з відеокартою RTX 4070?

Графічна карта RTX 4070 — один з кращих варіантів дискретного адаптера для геймерів, тому що вона розроблена NVIDIA саме для того, щоб давати перевагу в іграх. Проте для розкриття потенціалу відеокарти лептоп має комплектуватися відповідними потужними компонентами: процесором, RAM тощо. У каталозі продукції Lenovo легко вибрати ігровий ноутбук https://shop.lenovo.ua/category/notebooks/klass__igrovye відповідної конфігурації. Скільки коштує такий пристрій та які характеристики він має?

Чим особливі ноутбуки RTX 4070

Версія відеокарти RTX 4070 — одна з останніх розробок NVIDIA, побудована на архітектурі Ada Lovelace спеціально для виконання продуктивних завдань, пов’язаних с графікою та іграми. Перевагами такого рішення є:

  • збільшення продуктивності до 4 разів внаслідок використання вдвічі потужніших потокових мультипроцесорів та тензорних ядер 4 покоління; 
  • поліпшена якість відео (підтримує формат 4К на частоті до 240 Гц або 8К на частоті 60 Гц);
  • опція трасування променів на базі штучного інтелекту, що дозволяє забезпечити гіперреалістичність картинки внаслідок природного освітлення та відбиття світла від різних поверхонь та матеріалів;
  • швидкий відгук, який має значення для перемоги над супротивниками;
  • оптимізація енергоспоживання процесора та відеокарти за рахунок технології Max-Q;
  • зниження енергоспоживання до третини від споживання моделі RTX 3070 попереднього покоління при роботі на максимальних налаштуваннях з роздільною здатністю 1440р.


Графічні адаптери RTX 4070 є основною для створення потужних ноутбуків Lenovo, створених для неперевершеної якості гри та повного занурення в ігровий простір. Найчастіше такі ноутбуки комплектуються процесорами Intel Core i7 чи i9, або аналогами Ryzen 7 від AMD, що гарантують високу потужність при виконання «важких» завдань. Мінімальний обсяг оперативної пам'яті для такої комплектації становить 8 ГБ, але в наявності є лаптопи з RAM до 32 ГБ, наприклад, Lenovo Legion Pro 5 16IRX9. До цього додається нормальний екран з діагоналлю 16 дюймів та «геймерськими» характеристиками, потужна система охолодження та клавіатура з підсвіткою.

Переважно на базі RTX 4070 проектуються геймерські ноутбуки лінійки Legion, але у каталозі продукції Lenovo є й розважальні моделі Yoga з цією графічною картою, наприклад, Lenovo Yoga Pro 9 14IRP8 з сенсорним екраном і RAM до 64 ГБ. Такі легкі і компактні пристрої можна купити як для ігрових завдань, так і для стримінгу, роботи або навчання. Згідно користувацьких і професійних оглядів, моделі з сенсорним екраном ідеально справляються з важкими завданнями, забезпечують зручність при демонстрації презентацій, незамінні на перемовинах або у побутовому використанні. Лінійка Lenovo Yoga — новий крок у керуванні ноутбуком за допомогою природних жестів.

Як купити ігрові ноутбуки в Lenovo Shop

Якщо вам знадобився продуктивний ноутбук з відеокартою RTX 4070 https://shop.lenovo.ua/category/notebooks/f_8476  за ціною від 75 тис. грн або геймерські моделі середнього сегменту з відеокартами RTX 3050 чи RTX 3060, такі пристрої можна вибрати у каталозі інтернет-магазину Lenovo Shop. При купівлі у офіційного представника ви отримаєте не тільки приємну вартість продукції, але й зможете придбати товар у кредит, оптимально розподіливши фінансові ресурси. 

Крім ігрових лаптопів компанія пропонує обрати ноутбуки для навчання і роботи з діагоналлю дисплея 15 дюймів та моделі для дизайну з екраном 17 дюймів і відповідним підбором «заліза». Замовити таку продукцію можна з безкоштовною доставкою у Києві, Дніпрі, Львові або будь-якому іншому місті України.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info


Гаджети та технології | 04.07.2024 | Переглядів: 172 | компьютерные игры, ноутбук

Читайте також на цю тему: