Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Спорт та хобі

Де в Києві можна пограти в страйкбол?

Автор: Егор Мокрицкий, 07.09.2022, 15:38:49 Де в Києві можна пограти в страйкбол?
Маючи вільний час для дозвілля, ми зазвичай йдемо на прогулянку з друзями, читаємо книгу чи просто виснемо у соціальних мережах. Та все ж настає час, коли усе перераховане вище нам набридає. Ми марнуємо час у чотирьох стінах і ведемо малорухливий спосіб життя, що не є корисним для нашого організму. Варто відмовлятися від таких звичок і робити своє дозвілля не лише цікавим, а й рухливим.

Дехто вже обрав на такий випадок спортзал, систематичний біг або іншу фізичну активність. Але інколи нам хочеться, щоб це було ще й розвагою для нас. Доволі цікавим варіантом для того, аби з користю витратити вільний час, може стати страйкбол. Він вже набрав шаленої популярності у людей різної вікової категорії, дізнатися детально про цю гру можна за посиланням https://corsairs.com.ua/.

Що таке страйкбол?

Для гри потрібно дві команди у кожній з яких має бути від 10 до 30 учасників. Гравці отримують спеціальну захисну  форму, взуття та повітряну зброю (спрінг, автоматична електрична гвинтівка, газова зброя). За перебігом гри постійно стежать досвідчені інструктори.  Кожна команда вибудовує свою стратегію за якою буде здобуватися перемога над суперником.  

Потужність зброї регулюється для більш безпечного використання енергія не більше 1,14 джоуля для автоматичної зброї та 1,68 джоуля для гвинтівок, які роблять поодинокі постріли. Найважливіший критерій гри - чесність.  Коли в людину влучила кулька суперника, на одязі не залишається слідів.  Сам гравець повинен чесно зізнатися, що його поранено, одягнути червону пов'язку та перейти у вказане для таких випадків місце.

Де пограти у страйкбол у Києві?

У столиці вистачає місць де можна пограти у страйкбол. Один з таких клубів Corsairs. На сайті клубу можна знайти загальну інформацію про гру і як до неї готуватись. Якщо такий спосіб дозвілля ви обрали собі вперше, клуб розмістив сайті правила, які ви також можете переглянути заздалегідь. Таку гру можливо організувати самотужки, взяти на прокат зброю, форму та знайти підходящу для цього місцевість.

Проте це не найкращий варіант у воєнний час. Адже у неналежному для цього місці ви будете наражати себе на небезпеку. Оточуючі можуть сприйняти вас як загрозу з далеку. Саме тому найкращим рішенням залишаються спеціалізовані клуби, де усе буде відбуватися згідно з правилами. 

Страйкбол - чудовий варіант  корпоративної зустрічі, святкування таким чином дня народження, визначної події або просто цікавого дозвілля з друзями.
Автор: Егор Мокрицкий, редактор рубрики "Спорт та хобі" на ЖЖ.info
Спорт та хобі | 07.09.2022 | Переглядів: 466 | спортивная игра, Страйкбол, Игра

Читайте також на цю тему: