Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Чому тепла підлога у помешканні така популярна?

Автор: Светлана Егорова, 15.10.2022, 11:08:54 Чому тепла підлога у помешканні така популярна?
З настанням холодів ми хочемо, щоб кожен куточок приміщення у прямому сенсі випромінював тепло. Саме тому великої популярності набрала тепла підлога. І не дивно, адже вона легко заміняє камін, електрообігрівач стандартні батареї. Перевага теплої підлоги у тому, що тепло рівномірно та швидко розсіюється по усій траєкторії приміщення. У випадку з  обігрівачем ми змушені чекати певний період часу коли повітря в кімнаті нагріється та стане комфортної для нас температури. 

Теплу підлогу можна використовувати як основний вид опалення, так і як додатковий. В залежності від типу приміщення та матеріалу вікон. Кожен господар має своє розуміння терміну «тепло в приміщенні». Для когось вистачає однієї батареї, а хтось швидко замерзає та потребує турбо обігріву, а спеціалісти компанії https://ecopol.com.ua/ нададуть якіску консультацію щодо придбання правильної для вашої оселі теплої підлоги.

Існує два види теплої підлоги:

  • за допомогою спеціальних електричних кабелів;
  • за допомогою труб з гарячою водою.

На сайті https://ecopol.com.ua/katalog/kabel.html знайдете необхідний варіант, який буде економним та надійним у використанні.

Система підлоги яка утримує тепло за допомогою труб з гарячою водою, чимсь нагадує стандартні усім звичні труби, але вірне встановлення - це основа якісної роботи усієї системи обігріву. Його використовують для великих приватних будинків, бо це вигідно і не затратно. Проте є одне але.. Вам необхідно буде додатково придбати циркуляційну помпу,  без якої неможливе регулювання температури.

Якщо говорити про електрообігрів підлоги, його можна легко встановити без спеціальних обладнань у квартирах. Температуру приміщення легко регулювати. Серед недоліків такого виду опалювання великі енергозатрати. Тому обирати такий тип для великих будівель дуже не вигідно. 

І перший і другий вид опалення дає візуальну відсутність приладів обігріву. Тобто приміщення автоматично стає більш просторим та незаповненим зайвими предметами. 
Обираючи спеціалізоване підприємство яке буде допомагати вам з установкою, звертайте увагу на досвід компанії та відгуки клієнтів про якість роботи обігріву. Не радять самостійно займатися експлуатацією якщо ви не є спеціалістом у цій галузі.

Адже самостійна установка такого обладнання може привести до аварій. Якщо це квартира і ви маєте теплову підлогу на водяних трубах, при неправильній установці є велика ймовірність затопити сусідів. Так само і встановлення електро варіанту підлоги може привести до проблем з електрикою, замикань та перебоїв світла.

Тому не варто економити на спеціалісті який усе зробить на вищому рівні, що забезпечить для вас якісне опалення, а головне безпеку. І якщо ви помічаєте, що щось працює не так, краще за все буде звернутися до майстра по ремонту таких систем та не чекати поки усе остаточно вийде з ладу.
Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 15.10.2022 | Переглядів: 892 | Ремонт, теплый пол, пол, строительство

Читайте також на цю тему: