Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будівництво

Монтаж теплої підлоги у професійному виконанні

Автор: Мария Никулина, 03.04.2023, 15:11:07 Монтаж теплої підлоги у професійному виконанні

Будуєте котедж чи робите ремонт у власній квартирі? Будь-яке житло потребує встановлення системи для обігріву. З появою «теплої підлоги» чимало споживачів віддає перевагу саме їй. Що спричинило ажіотаж? Особливість системи дозволяє обігрівати повітря знизу, тож якщо хочете замовити монтаж водяної теплої підлоги , не відмовляйте собі в подібному задоволенні.

Як і будь-які інші роботи, встановлення елементів опалювальної системи можна зробити власними руками, однак для цього потрібен високий рівень кваліфікації та досвід. Якщо ви раніше не займалися подібними справами, то, на жаль, приречені на провал. Існує чимало нюансів, які варто врахувати у процесі. Так, без певних навичок також не обійтися.

Тепла підлога має безліч позитивних якостей. Саме тому вона викликає чималий інтерес у споживачів. Дана система:

  • швидко нагріває кімнату до комфортної температури;
  • дозволяє не застосовувати громіздкі радіатори;
  • довговічна у використанні;
  • може експлуатуватися разом з покриттями різного виду, серед яких – плитка, ламінат, ковролін;
  • рівномірно розподіляє тепло та створює комфортний мікроклімат;
  • здатна функціонувати в комплексі з іншими обігрівальними системами;
  • виглядає дуже естетично;
  • використовується для обігріву як цілого житла, так і окремих його приміщень.


Тепла водяна підлога та її особливості

Це одна з найпопулярніших опалювальних систем як у квартирі, так і в приватному будинку, адже використовує як джерело тепла котел або наявне централізоване чи індивідуальне опалення. Тепла водяна підлога складається з мережі трубопроводів, яка розміщена між підлогою та покриттям. Зазвичай для її монтажу потрібні такі елементи:

  • клапанний термостат;
  • циркуляційний насос та електропривід;
  • водяний колектор та датчики температури;
  • регулятори температури теплоносія.


Монтаж теплої підлоги передбачає попередній вибір та придбання спеціального обладнання. Особливу увагу варто приділити якості труб, адже вони мають забезпечити тривалу функціональність всієї системи. Як і в інших випадках, допомога спеціаліста в установці обладнання буде дуже доречною. Він швидко прибере старе покриття та підготує поверхню, підбавши не тільки про її рівність та чистоту, а й про тіло- та гідроізоляцію. Він же укладає та закріпить труби і, під'єднає їх до системи. Наприкінці, перевіривши функціональність елементів, майстер зробить стяжку. Неможливо все робити самостійно, у деяких випадках обов'язково знадобиться допомога професіонала.

Монтаж теплої підлоги від спеціаліста

Мастери компанії Економ Тепло мають потрібний досвід та знання, а тому можуть без проблем здійснити монтаж водяної теплої підлоги. Вартість робіт залежить від їх складності та обсягу. Щоб отримати детальний розрахунок, залиште заявку за одним із контактних номерів. Після узгодження часу спеціаліст приїде на об'єкт. Він зможе оцінити вартість монтажу та підключення обладнання та домовитись про дату укладання теплої підлоги. На сайті ви без проблем підберете потрібні елементи системи та зможете отримати їх з доставкою додому – без клопоту.

Чи зручно співпрацювати з організаціями, які займаються укладанням теплої підлоги? Безперечно! Замовник отримує договір, в якому детально описані обов'язки сторін, а також якісне обладнання, що забезпечує стабільність та довговічність функціонування обладнаної системи. Монтажні роботи будуть виконані відповідно до наявних домовленостей і, замовник обов'язково отримає гарантії, що будуть говорити про якість наявних робіт.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Будівництво" на ЖЖ.info
Будівництво | 03.04.2023 | Переглядів: 699 | отопление, строительство, теплый пол, Ремонт

Читайте також на цю тему: