Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Дерев’яна мапа світу: де замовити в Україні?

Автор: Светлана Егорова, 22.11.2022, 13:10:02 Дерев’яна мапа світу: де замовити в Україні?

Маєте намір здивувати колегу по роботі неординарним презентом? Вирішили урізноманітнити інтер’єр свого помешкання нестандартним дизайнерським рішенням? Вам потрібна дерев’яна карта світу, придбати яку за доступною ціною ви завжди зможете в студії домашнього декору LAKEWOOD. Досвідчені майстри цієї компанії виготовляють високоякісні вироби з екологічно чистої сировини, використовуючи нетоксичні лаки та фарби на водній основі.

Чому саме незвична мапа з дерева?

Вирішивши замовити такий виріб в LIKEWOOD, ви гарантовано отримаєте продукцію високої якості з вишуканим дизайном та особливим рельєфом, яка:

  • Доповнить інтер’єр будь-якого будинку чи офісу;
  • Буде дуже цікавим подарунком;
  • Мотивує до нових мандрівок;
  • Легко встановлюється та надійно кріпиться.


Карта світу на стіну з дерева буде в пригоді мрійникам та охочим до подорожей, особистостям, що цінують стильні та корисні речі, школярам та студентам. Подарувати її можна на день народження, професійне свято або без будь-якого приводу. Естетичний, оригінальний виріб стане не тільки прикрасою, а й корисним функціональним елементом.

Підібрати модель незвичної мапи можна в віртуальному каталозі LIKEWOOD. Якщо на його сторінках відсутня дерев’яна карта світу на стіну необхідного вам розміру, бажаної кольорової гами та мови гравірування, можна замовити виріб за індивідуальним проєктом. Досвідчені майстри врахують всі побажання навіть найпривередливіших покупців та виконають замовлення дуже якісно і вчасно.

Нерідко люди, перш ніж почати подорожувати, купують саме мапу з дерева. Вона стає відмінним мотиватором та стендом візуалізації. Тому спеціалісти LIKEWOOD радять не гаяти час та скоріше придбати незвичну географічну дошку.

Карта світу з дерева

Як зробити замовлення?

Вам потрібна якісна дерев’яна карта нашої планети? Замовити її можна, залишивши заявку безпосередньо на сайті компанії-виробника, зателефонувавши або замовивши зворотний дзвінок за номером контактного телефону, надіславши повідомлення на електронну адресу.

Розгубилися в розмаїтті асортименту? Потрібна кваліфікована консультаційна допомога? Зателефонуйте! Менеджери студії охоче вам допоможуть. Замовлена продукція доставляється в усі регіони нашої країни транспортом відомих логістичних сервісів. Передбачені різні форми оплати.

Бажаєте отримати більш детальну інформацію? Телефонуйте!

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 22.11.2022 | Переглядів: 366 | дом, деревянная карта, уют, карта мира

Читайте також на цю тему: