Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Обираємо підлогове покриття відповідально

Автор: Валерій Ляшковський, 01.11.2023, 11:22:32 Обираємо підлогове покриття відповідально

При створенні дизайну інтер'єру, в житловому помешканні чи офісній кімнаті, важливо звертати увагу на ключові деталі: матеріал для декорування стін, підлогове покриття. Від останнього залежить не лише стилістика інтер'єру, але й настрій мешканців дому чи працівників офісу. Якісне покриття для підлоги тривалий час зберігає привабливий зовнішній вигляд, показники міцності. Якщо ви сумніваєтесь у тому, яке саме покриття обрати, вашим провідником у цьому питанні стане магазин «ПолMall». Тут ви знайдете найширший спектр підлогових покриттів для житлових помешкань, офісів та виробничих майданчиків. 

Що ви отримаєте від співробітництва з «ПолMall»?

Основна мета магазину — надати клієнтам сервіс найвищого рівня, виконати найвибагливіші запити. Тут ви легко знайдете тип, колір, дизайн та розміри покриття, необхідного саме для вашого помешкання. Якщо вам потрібне покриття нестандартних розмірів, просто вкажіть їх і працівники магазину гарантують для вас саме ті розміри, що потрібні. При замовленні м'яких покриттів, наприклад, ковроліну, обов'язково виконується обробка на оверлоку, щоби запобігати пошкодженню країв.

Ключова перевага магазину — гнучка цінова політика. В каталозі доступні підлогові покриття в різних цінових категоріях, тож ви запросто підберете покриття, покупка котрого не вдарить по сімейному бюджету. До цього слід додати, що на гуртові партії, а також постійним покупцям надаються вигідні знижки. 

Менеджери магазину з задоволенням допоможуть підібрати підлогове покриття для житлових, офісних чи промислових приміщень. Чи потрібен вам побутовий лінолеум для кухні, розкішний ковролін для зони відпочинку, міцний комерційний ковролін, мармолеум – все це ви знайдете в магазині «ПолMall».

В магазині поважають усіх клієнтів, незалежно від об'єму замовлення. Чи вам потрібне покриття для невеликої кімнати, чи декілька сотень метрів покриття для виробничого цеху, ви однаково оперативно отримаєте замовлення. Також, незалежно від замовлення, можете розраховувати на нарізання покриття точно в розмір. 

Розмаїття вибору 

В каталозі магазину «ПолMall» представлені найпопулярніші різновиди підлогових покриттів, зокрема: 

  • лінолеум,
  • ковролін, 
  • вінілова плитка,
  • ламінат,
  • штучна трава. 


Обирати покриття слід, згідно з вимогами об'єкта. Для житлових приміщень найчастіше обирають ковролін, адже він легко та швидко укладається, покращує мікроклімат у приміщенні. Також ковролін представлений великим асортиментом кольорів, дизайнерських варіантів, а також різною довжиною ворсу. 

В коридорі та на кухні оптимальним вибором буде лінолеум — це покриття відрізняється благородним дизайном. Часто лінолеум імітує благородні породи дерева, класичний паркет, тому чудово підходить до класичного інтер'єру. 

Гарною альтернативою лінолеуму чи ламінату є вінілова плитка. Це напрочуд довговічне покриття, стійке до механічного впливу та дії вологи, тож його можна укладати в кухні, дитячій кімнаті. 

Працівники магазину «ПолMall» залюбки нададуть відповіді на всі запитання стосовно вибору підлогового покриття. 

Автор: Валерій Ляшковський, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 01.11.2023 | Переглядів: 315 | квартира, напольное покрытие, Ремонт

Читайте також на цю тему: