Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Тераса з композитної дошки — це найкраще рішення

Автор: Егор Мокрицкий, 30.01.2024, 09:26:25 Тераса з композитної дошки — це найкраще рішення

Якщо ви цінуєте сучасні рішення, розраховані на довгі роки, композитна терасна дошка — безсумнівно, чудовий вибір. Ця продукція поєднує в собі найкращі властивості деревини та пластику, що виражається у високій міцності, стійкості до цвілі та грибка, а також бездоганному зовнішньому вигляді протягом тривалого часу.

Продукція цієї категорії є чудовою альтернативою дошкам з дерева. Композитна терасна дошка зберігає класичний характер конструкції, але набагато простіша в щоденному догляді та не потребує щорічного змащування. Якщо додати до цього можливість самостійного монтажу, отримуємо продукт, який дозволяє насолоджуватися естетичним виглядом тераси цілий рік. Варто зазначити, що конструкції з композитної терасної дошки не тільки надзвичайно міцні, але й належним чином захищені від впливу води, вогню, УФ-випромінювання та хімічних речовин.

Як вибрати терасну дошку?

Вибір терасної дошки залежить від індивідуальних уподобань, бюджету та місцевих погодних умов. Композитна терасна дошка від POLYROOT є одним з найпопулярніших матеріалів, що використовуються для настилу. Її виготовляють із суміші деревини та пластику. Поєднання натуральних матеріалів і пластику дає нам продукт, який є довговічним і простим у догляді.

Основні характеристики

Композитна терасна дошка стійка до дощу, снігу, цвілі та гниття. Її не потрібно систематично фарбувати та просочувати, при цьому вона виглядає дуже естетично. Крім того, її дуже легко мити. Просто візьміть миску з водою і спеціальний композитний консервант, щоб видалити будь-який бруд з поверхні.

Зазвичай, композитна терасна дошка не слизька, що дозволяє користуватися терасою вільно і, перш за все, безпечно. Крім того, їх монтаж простий, а зовнішній вигляд дуже естетичний. Різноманітність дизайнів і кольорів означає, що кожен обов'язково знайде щось відповідне для себе.

Композитна терасна дошка проти дерев'яної

Як згадувалося раніше, композитну терасну дошку виготовляють шляхом поєднання дерева та композитних матеріалів. Вона довговічна, не гниє і не потребує покриття лаком. З деревом ситуація інша. Дерев'яні дошки красиві та дають природний ефект. Однак, щоб вони залишалися такими, за ними потрібно правильно доглядати. Систематичний догляд за цим матеріалом зберігає його естетичний вигляд і довговічність. 

Крім того, композитна терасна дошка може бути підібрана в різних стилях і кольорах. З іншого боку, дерев'яна терасна дошка виглядає традиційно, тепло і привносить елемент природи. Дерево відрізняється своєю унікальною текстурою, що робить кожну терасу неповторною. Тож яку з них вибрати? Це залежить від вашого смаку та бюджету! Зазвичай, композитна терасна дошка коштує дорожче, ніж дерев'яна. Однак остання потребує регулярного догляду, а отже, додаткових витрат. Вибір за вами!

Автор: Егор Мокрицкий, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 30.01.2024 | Переглядів: 268 | уют, дом, композитивна дошка, тераса

Читайте також на цю тему: