Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я


Профілактика та лікування глистів у собак: що потрібно знати?

Автор: Оксана Загороднюк, 11.10.2024, 12:59:13 Профілактика та лікування глистів у собак: що потрібно знати?

Глисти або гельмінти — це вкрай поширена проблема серед тварин. І якщо мова йде про домашнього улюбленця, дуже важливо своєчасно потурбуватися про профілактику їх виникнення — провести дегельментизацію. Адже в іншому випадку паразити можуть викликати різні серйозні хвороби. Спробуймо розібратися, які існують методи профілактики та лікування гельмінтів.

А також розкажемо, які можуть бути таблетки від глистів для собак.

Причини інфікування собак глистами


Гельмінти у домашніх улюбленців можуть з'являтися незалежно від породи з різних причин. Серед найпоширеніших шляхів інфікування:

  • контакт з хворими вже інфікованими тваринами;
  • вживання сирого м'яса або риби;
  • підбирання різних предметів з землі, зокрема інфікованої їжі тощо;
  • вживання забрудненої води.


Глистні інвазії можуть протікати непомітно, проте з часом викликати авітаміноз, пошкодження внутрішніх органів та інші проблеми зі здоров'ям. І єдиним методом профілактики таких проблем є своєчасна дегельмінтизація. Провести її допоможуть таблетки від гельмінтів для собак.

Які взагалі бувають ліки проти гельмінтів для собак?

Виробники ветеринарних препаратів пропонують різні засоби для лікування та профілактики гельмінтозів для собак. Це можуть бути:

  • таблетки — наразі є найпопулярнішими, адже мають широкий спектр дії та приємний смак, тому собаки їдять їх з задоволенням, також вони дозволяють з легкістю розрахувати дозування;
  • краплі на холку — їх активні компоненти всотуються через шкіру у кров та розповсюджуються по всьому тілу, такі засоби можуть забезпечувати комплексний захист, зокрема ще й проти бліх та від кліщів;
  • суспензії — можуть бути досить специфічними на смак, тому дати їх собаці — серйозна проблема;
  • ін'єкції — можуть використовуватися лікарем, їм зазвичай віддають перевагу у разі необхідності лікування вже підтвердженої інвазії, коли потрібно швидке й дієве лікування.


Для профілактики гельмінтозів більшість лікарів рекомендують купити таблетки від глистів для собак. Вони є дуже популярними через простоту використання й різноманіття варіантів — це дозволяє підібрати відмінний варіант за ціною та спектром дії для різного віку й ваги улюбленця.

Де купити таблетки від глистів для собак?

Препарати від глистів для собак можна замовити недорого в інтернет-магазині VetPreparaty. Тут представлений чудовий асортимент антигельмінтних засобів від перевірених виробників. Вартість товарів приємно радує — компанія дотримується здорового підходу до ціноутворення. А для зручності користувачів можна скористатися фільтрацією ліків від дешевих до дорожчих.

Здійснюємо доставку всією Україною. Можемо відправити ваші покупки швидко до Києва, Львова, Одеси, Харкова, Дніпра, Івано-Франківська, Чернівців тощо.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info


Краса і здоров'я | 11.10.2024 | Переглядів: 214 | товари для тварин, собака, гельмінти, зоотовари

Читайте також на цю тему: