Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Фінанси

Всі МФО України: рейтинг кращих мікрофінансових компаній

Автор: Сергій Лешенко, 31.01.2022, 23:54:06 Всі МФО України: рейтинг кращих мікрофінансових компаній
Мікрофінансові організації (МФО) – це фінансові небанківські компанії, основним напрямом діяльності котрих являється видача клієнтам швидких мікрозаймів. В нашій країні налічується кілька десятків компаній, які надають послуги громадянам за ліцензією. Мікрофінансові організації видають споживчі мікропозики за доволі простою схемою, а також виставляють мінімальні вимоги до клієнтів. Такий сервіс має значний попит у людей, котрим терміново потрібна невелика сума грошей, погасити яку планують у відносно короткий термін.

Всі МФО України оформляють займи в середньому за 10-20 хвилин. Тому останнім часом в Україні стрімко зростає попит на швидкий і сучасний спосіб позичити гроші, не виходячи з дому.

Чому послуги МФО такі популярні в Україні?

Всі МФО України
До головних переваг сервісу, який надають українські мікрофінансові організації, можна віднести такі:
  • Мікрокредити погоджуються більше ніж у 90% випадків (отримання займів можливе лише з повнолітнього віку);
  • Надавати довідки про доходи і поточне працевлаштування не обов'язково;
  • Всі онлайн-позики видаються тільки за власними документами, спроба використання не своїх даних буде розцінена як шахрайство, тому прохання про оформлення позики буде відхилено;
  • Можливість прокредитуватись онлайн і 24/7.
 
За допомогою фінансового порталу https://mfo-rating.com.ua кожен може вивчити таблицю всіх перевірених МФО та їх актуальні пропозиції, які були зібрані для зручності користувачів. Таким чином, підібрати для себе вигідні умови для мікрокредитування стало значно простіше.
Автор: Сергій Лешенко, редактор рубрики "Фінанси" на ЖЖ.info
Фінанси | 31.01.2022 | Переглядів: 2478 | кредит, финансы, МФО

Читайте також на цю тему: