Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Покупки для дорослих

Інтимні аксесуари та їх вплив на якість особистого життя

Автор: Ольга Вітренко, 03.08.2023, 15:30:55 Інтимні аксесуари та їх вплив на якість особистого життя

Гарний секс буває не лише у романтичних фільмах. За бажання кожна пара може внести в інтимне життя особливу чуттєвість та неповторний еротизм. Щоб порадувати партнера та доставити йому візуальну насолоду, варто використовувати шикарні аксесуари для оголеного тіла. Еротичні прикраси дозволяють створити чарівний сексуальний образ, що зробить процес спокушання надзвичайно трепетним та пристрасним.

Навіщо потрібні еротичні аксесуари?

Щоб інтимне життя не ставало нудним, партнерам слід влаштовувати один одному сексуальні сюрпризи. Елемент еротизму у спальні ніколи не буває зайвим. Чоловіки люблять, коли їх спокушають безпосередньо перед сексом, а інтимні аксесуари допомагають зробити це якнайкраще. Прикраси для тіла привертають увагу до пікантних зон - грудей і сосків, талії і живота, лобка і області бікіні.

Плюси інтимних аксесуарів:

  • наголошують на сексуальності фігури;
  • надають образу особливої чарівності;
  • створюють витончений силует;
  • викликають у партнера яскраве сексуальне бажання;
  • вносять різноманітність у постільні ігри;
  • розкріпачують та зближують партнерів.


Секс безперечно виявиться успішним і закінчиться яскравим взаємним оргазмом, якщо обидва учасники інтимного процесу будуть досить збуджені. Еротичні аксесуари на жіночому тілі виглядають чарівно – жоден чоловік не зможе залишитись байдужим, спостерігаючи за такою сексапільною красою. Варіантів спокуси безліч - станцювати коханому стриптиз, зробити еротичний масаж або просто продемонструвати свою фігуру, прикрашену розкішними деталями.

Якими бувають аксесуари для спокуси та інтимної близькості?

Сучасна секс-індустрія розвивається стрімко і з наполегливістю. Виробники інтимних товарів регулярно створюють дедалі цікавіші девайси та ефектні аксесуари – вибір справді величезний. Щоб придбати бажаний виріб, слід лише заглянути у секс-шоп GoUp та розглянути запропоновані варіанти. Багатий асортимент – гарантія легкого та приємного вибору.

Пестиси – витончені багаторазові накладки/наклейки на соски

Жіночі груди представляють для чоловіків особливий сексуальний інтерес. При погляді на оголене жіноче тіло чоловіки насамперед розглядають саме груди. Прикривши соски елегантними прикрасами, можна довести партнера до стану божевільного збудження, адже його фантазія працюватиме на повну.

Пестиси часто прикрашаються додатковими елементами - наприклад, витонченими пензликами, симпатичними бантиками або блискітками, що переливаються. Знімати прикраси під час сексу необов'язково – аксесуари фіксуються на сосках, не сповзаючи при активних рухах.

Затискачі для сосків – збуджуючий елемент БДСМ-ігри

Легкий біль під час прелюдії та близькості надзвичайно заводить любителів садо-мазо розваг. Розкішні прикраси для сосків з ефектом щільного стиску дозволяють випробувати приємні відчуття бажаної гостроти. Найчастіше затискачі доповнюються силіконовими насадками – це дозволяє уникнути явних дискомфортних переживань.

Затискачі для сосків є не лише окрасою, але також джерелом сексуальної насолоди. Стимуляція грудей викликає потік збуджуючих відчуттів, через що миттєво зростає сексуальне бажання. Необов'язково використовувати найсильнішу силу стиснення – для ніжного сексу можна використовувати полегшений варіант максимально ніжного матеріалу.

Еротичні стрепи – естетичне переплетення ременів або стрічок на тілі

Важливо не плутати цей вид інтимних аксесуарів із мотузками чи скотчем для бондажу. Стрепи не обмежують рухів, вони використовуються для того, щоб підкреслити красу та естетику оголеного жіночого чи чоловічого тіла. Існує безліч типів стреп – для зони декольте, як топів, оперізують все тіло. Кожна модель призначається для надання образу сексуальності та еротизму.

Стрепи можна носити поверх одягу. У цьому випадку аксесуар стає додатком, що хвилює, до сексуального святкового або повсякденного образу. Але, звичайно, на оголеній фігурі стрепи виглядають набагато цікавіше. Варіант зі шкіряних ременів відмінно підходить для реалізації жарких збудливих ігор у стилі БДСМ.

Якість особистого життя залежить від багатьох факторів, але головний із них – це елемент різноманітності та інтригуючої новизни. Нерідко сімейні пари холонуть до сексу тільки тому, що нічого нового в ліжку вже не відбувається. Використовуючи стильні та еротичні інтимні аксесуари, легко освіжити стосунки та набути гармонії з другою половинкою.

Автор: Ольга Вітренко, редактор рубрики "Покупки для дорослих" на ЖЖ.info
Покупки для дорослих | 03.08.2023 | Переглядів: 570 | игрушки для взрослых, секс

Читайте також на цю тему: