Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Покупки для дорослих

Tenga: топ-іграшки з Японії

Автор: Сергій Ковальчук, 26.09.2022, 15:42:54 Tenga: топ-іграшки з Японії

Tenga — це японський бренд революційних секс-іграшок для чоловіків. З 2005 року компанія не тільки виробляє якісні мастурбатори для чоловіків, а й розвивають сексуальну культуру, поширюючи коректну інформацію про сексуальність, інтимне здоров’я і насолоду. Асортимент бренду достатньо великий, але сьогодні ми поговоримо про найпопулярніші моделі: Egg, Spinner і Flip Zero.

Tenga Egg

Якщо вибирати найкращу іграшку для знайомства зі світом мастурбаторів, то нею безумовно є Tenga Egg. Це величезна серія так званих покет-мастурбаторів (тих, що поміщаються в кишеню) з різним внутрішнім рельєфом, що дає можливість отримувати щоразу нові відчуття від мастурбації. Незважаючи на свій компактний розмір, Тенга Егг чудово тягнуться і підходять для будь-якого розміру пеніса завдяки еластичному матеріалу, з якого вони виконані — ТПЕ, термопластичного еластомеру. З міркувань гігієнічності виробник позиціонує ці кишенькові мастурбатори як одноразові, але їхня бюджетність цілком виправдовує таке рішення.

Tenga Spinner

Ми не перебільшували, коли казали про революційний підхід компанії Тенга у створенні чоловічих секс-іграшок. Візьмемо, наприклад, одну з останніх новинок — Tenga Spinner, багаторазовий мастурбатор. Унікальність цієї моделі полягає у спиральному стрижні, що змушує еластичний рукав іграшки обертатися навколо пеніса з кожним вашим рухом. Ця серія налічує 6 спіннерів, що відрізняються внутрішнім рельєфом, тобто інтенсивністю стимуляції, діаметром і пружністю матеріалу (того ж самого ТПЕ). Tenga Spinner можна використовувати неодноразово, але конкретного терміну придатності він не має, тож орієнтуватися варто на зовнішній вигляд і стан матеріалу.

Tenga Flip Zero

Ця серія складається з преміальних секс-іграшок для чоловічого задоволення. В асортименті LOVESPACE (https://lovespace.ua/) усі моделі Flip Zero йдуть у двох кольорах — біла має помірний внутрішній рельєф для стимуляції пеніса на 360 градусів, а чорна є більш яскраво вираженою для інтенсивних відчуттів під час мастурбації. Нещодавно компанія випустила оновлені версії — Tenga Flip Zero Gravity з ще більш деталізованим малюнком всередині. Внутрішня частина іграшки виготовлена з ТПЕ, а корпус з якісного ABS-пластику слугує не лише футляром для зберігання, а й підставкою для сушіння мастурбатора у відкритому положенні. Також на корпусі знаходиться площадка, на яку можна натискати для регулювання сили стиснення. Для любителів яскравіших відчуттів Тенга створили ті ж самі мастурбатори, але з вібрацією — Tenga Flip Zero EV з двома потужними моторчиками і 5 режимами вібрації. Пластиковий корпус грає додаткову роль зарядної станції, USB-кабель до якої йде у комплекті.

Усі вищезгадані мастурбатори Tenga сумісні з лубрикантами тільки на водній основі та антисептиками без спирту — це важливий нюанс, адже будь-які інші змазки та антибактеріальні спиртові засоби швидко зіпсують матеріал іграшки і зроблять її непридатною для використання.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Покупки для дорослих" на ЖЖ.info
Покупки для дорослих | 26.09.2022 | Переглядів: 697 | игрушки для взрослых, секс

Читайте також на цю тему: