Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Секційні ворота для гаражу у Житомирі, які слугуватимуть довгі роки. Про типи пружин розповідає brama-market.lviv.ua

Автор: БРАМА МАРКЕТ, 10.11.2017, 14:27:18 Секційні ворота для гаражу у Житомирі, які слугуватимуть довгі роки. Про типи пружин розповідає brama-market.lviv.ua
Купуючи ворітну систему, клієнт бажає, щоб вона працювала злагоджено, надійно і якомога довше. Нажаль, із часом навіть найстабільніший і найякісніший механізм виходить з ладу. У цьому матеріалі ми, «БРАМА МАРКЕТ», розповімо, які саме елементи можуть зазнати поломок і чому. Із цінами та розмірами можете ознайомитись тут.
 

Розглянемо одну з основних причин можливої несправності підйомних  воріт на гараж


Кожен с ворітних механізмів функціонує за схожим принципом і складається з однакових комплектуючих. Усі вони мають секції з сендвіч-панелей, металеві напрямні з металу, що знаходяться по обидві сторони отвору, а також однакові кронштейни та петлі. Але дещо у воротах для гаражу все-таки різниться, а саме - пружинний механізм. Він здійснює безпосередній вплив на загальну тривалість роботи та її інтенсивність. Пропонуємо розглянути, чим саме пружини розтягування принципово відрізняються від торсіону.
 

Які функції виконує балансовий механізм воріт?


У першу чергу, незалежно від ваги панелей, завдяки ньому відбувається баланс воріт під час відкриття та закриття конструкції. Даний аспект має велике значення для систем, які не було обладнано автоматикою, і вони керуються вручну. Завдяки йому роликам воріт забезпечено плавний хід під час підняття, до того ж, вони запобігають різкому падінню полотна при опусканні.

Механізм утримує панелі секційних воріт: можна без хвилювання відпустити стулку – вона не впаде і зафіксується на висоті метру над підлогою. Торсіонні пружини є оцинкованими і добре утримують вагу: така потужність дозволяє встановлювати системи із ними у СТО та складах, на автомийках. Для більш легких ворітних конструкцій, які використовують декілька разів на тиждень, підійдуть пружини розтягування.
 

 

Дізнаємось, яким балансуванням обладнано теплі автоматичні ворота  Alutech


Для наочності пропонуємо дві моделі від білоруської компанії Алютех: порівнюючи їх, ми побачимо, що обумовлює розбіжності у цінах.
  • Classic. Балансування у даній моделі відбувається за допомогою торсіону, тому існує можливість виготовити ворота з великими габаритами для використання на промислових об`єктах.
  • Trend. Цей вид конструкції у порівнянні з попереднім має більш тонкі сендвіч-панелі, є відмінність у будові роликових тримачів, фурнітурні  елементи – оцинковані. Систему буде обладнано або торсіоном, або механізмом розтягування - у залежності від того, яка інтенсивність роботи буде потрібна замовнику.

Перейдемо до основних порівняльних характеристик представлених видів балансування:

 

Назва

Торсійний

Розтягування

Робочі цикли (кількість)

25 000

10 000 - 15 000

Розташування

У верхній частині конструкції, на перемичці

У коробах з вертикальними направляючими

Система захисту

Пристрій захисту від обриву

Страхуюча пружина всередині

Встановлення: вимоги

Перемичка повинна бути не менше 125 мм

Перемичка практично не потрібна



Поставтесь до вибору системи серйозно: механізм гойдання, невідповідний до вимог встановлюваного об`єкта, може спричинити перенавантаження конструкції та обрив тросу. Це може призвести до травматичних випадків. Якщо ви бажаєте встановити ворота на промисловому складі, для безпечної експлуатації габаритні стулки буде обладнано двухвальними торсійними системами, і кількість робочих циклів зросте до 100 000.  
 

Якою автоматикою краще обладнати секційні ворота для гаражу?


Система, на яку встановлено електропривод, забезпечить зручне користування, а також подовжить життя всьому механізму. Зверніть увагу на автоматику від італійських виробників: Faac, Came, Comunello або Nice. Строк служби воріт буде збільшено, адже електроприводні системи мають гарантію від 5 років!
 

Де і як можна зробити ворота на замовлення у Житомирі?


Замовити конструкцію легко, як ніколи: заповнюйте заявку на сайті, і через декілька хвилин ви отримаєте консультацію щодо механізмів, якими зацікавились, і, звісно, розрахунок ціни. До того ж, «БРАМА МАРКЕТ» у Житомирі запрошують у гості – приходьте до нас за адресою: вул. Транспортна, 3. У виставковому салоні ви зможете не тільки ознайомитись зі зразками сендвіч-панелей та побачити повномасштабну конструкцію воріт, а й отримаєте  персональну знижку до 35%!
 

Додаткову інформацію можна дізнатись за номерами:

067 3488399
050 1604611

Автор: БРАМА МАРКЕТ, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 10.11.2017 | Переглядів: 2907 | Житомир, гараж, авто, Ворота

Читайте також на цю тему: