Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

«Голос. Діти-4»: Надя Дорофєєва згадала, як вперше познайомилась з Наталею Могилевською

Автор: , 13.11.2017, 13:17:58 «Голос. Діти-4»: Надя Дорофєєва згадала, як вперше познайомилась з Наталею Могилевською
Вчора о 21:00 на телеканалі «1+1» відбувся другий ефір четвертого сезону найбільш  масштабного дитячого вокального проекту «Голос.Діти».

Вже другий ефір поспіль талановиті учасники «Голосу. Діти-4» вражають зіркових тренерів своїми вокальними здібностями. Так, минулого вечора справжня боротьба розгорнулась за 14-річного Олександра Міньонка з Києва.  Цікаво, що Саша родом з Білорусі, але нещодавно сім’я талановитого співака переїхала до української столиці: батьки хлопця бачать у нашій країні більше перспектив для співочої кар’єри сина. Своїм виконанням хіта Bruno Mars  «Grenade» Саша розвернув одразу три тренерських крісла, але обрав команду групи «Время и Стекло».

13-річна Касинія Бойко з Чорноморську у другому випуску «сліпих прослуховувань» виконала пісню тренера проекту Наталі Могилевської «Вільний птах». Дівчина розвернула крісло MONATIK, а Наталя, у відповідь на чуттєве виконання, не змогла стримати емоцій та відверто розповіла історію створення свого хіта:

«Я завжди дуже хвилююсь, коли виконують мої пісні. У програмі «Шанс» був хлопчина, Петро Дмитриченко, який присвятив мені неймовірну пісню «Я божеволію без тебе». Вона мені настільки сподобалась, що я захотіла у відповідь написати щось дуже яскраве українською мовою», - поділилась Наталя. В свою чергу, Надя Дорофєєва ледь стримувала емоції, сидячи у червоному кріслі, адже, як виявилось, приймала участь у тій самій програмі:

«Наталю, не знаю, чи пам’ятаєте Ви, але того дня Петя Дмитриченко співав проти мене», - зізналась Надя.

14-річна Єлизавета Яковенко з Луцька виконала пісню шотландської співачки Annie Lennox «I put a spell on you». Дівчинка вразила зіркових тренерів з перших нот виконанням пісні, адже має найнижчий голос в історії проекту - альт, та стала учасницею команди Наталі Могилевської. Окрім того, своїм талантом Ліза змогла помирити Надю та Позитива, які перед цим сіли на різні червоні крісла:

«Ми ніколи в житті не чули такого голосу. Він трапляється один раз на десять тисяч років. Це неймовірно», - сказала Надя Дорофєєва.

Також недільного вечора серця зіркових тренерів полонила маленька фанатка легендарної джазової співачки Елли Фіцджеральд 10-річна Марія Єрмакова з Мінську, яка мріє стати справжньою «мамою джазу». На сцені «Голосу. Діти-4» Маша виконала культову пісню «Summertime» та потрапила до команди Наталі Могилевської.

Таким чином, у другому випуску найбільша кількість учасників потрапила до команди гурту «Время и Стекло»: Олександр Міньонок, Орест Макаренко, Вероніка Чорна та Єгор Горлов. Тим часом,  команда MONATIK поповнилась дівчатами Касинією Бойко та Владиславою Смаляною. А Наталя Могилевська стала зірковим тренером Марії Єрмакової, Анни Калюжної та Лізи Яковенко. Так, у команді «Время и Стекло» залишилось 5 вільних місць, у MONATIK – 7, у Наталі Могилевської – 4.

Дивіться четвертий сезон «Голосу. Діти» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1», у якому після фіналу «Танців з зірками» продовжиться протистояння Наталі Могилевської та Наді Дорофєєвої вже у якості зіркових тренерів вокального проекту.

Україна | 13.11.2017 | Переглядів: 1686 | голос дети, Надя Дорофеева, 1+1

Читайте також на цю тему: