Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Учасниці проекту «Модель XL» на «1+1» зійдуться в експресивному танцювальному батлі

Автор: 1+1, 14.11.2017, 15:03:31 Учасниці проекту «Модель XL» на «1+1» зійдуться в експресивному танцювальному батлі
Сьогодні о 22.00 на «1+1» вийде новий випуск проекту «Модель XL», в якому учасницям доведеться пройти три складні випробування, щоб довести: саме вони варті звання «української моделі плюс сайз». Зіркові члени журі проекту, Катя Осадча, Андре Тан, Влад Яма та Тетяна Мацкевич, з-поміж тридцятки дівчат з пишними формами оберуть лише десять, які продовжать участь у реаліті.
 
Першим завданням для дівчат стане фотосесія в образах представників шести професій разом з досвідченими моделями-чоловіками. Конкуренткам на проекті доведеться проявити вміння позувати, вживатися в роль, а також працювати в команді, не втрачаючи власної індивідуальності.
 
«Ідеальна модель плюс сайз – це дівчина, яка втілює в собі безліч різних професій. Вона здатна перевтілитись у будь-який образ», - говорить Андре Тан.
 
Другим завданням для учасниць стане вражаюче випробування танцем у стилі вог, в якому конкурентки попарно зіткнуться у батлі.
 
«Танці – це те, що має бути в житті кожної моделі, а плюс сайз моделі – тим більше. Вони дають грацію та легкість», - зазначила Тетяна Мацкевич.
 
Цікаво, що зйомки експресивних танцювальних двобоїв проходили на покинутій верфі вночі серед величних кораблів, де атмосферу конкуренції підсилювало поєднання холодного металу та вогню. Майстер-клас для учасниць провела хореограф Ірина Мілан.
 
«Танець у стилі вог знаходиться на межі танцю як такого та навичок фотомоделі. У цьому випробуванні ми хотіли визначити, хто з дівчат – справжня діва, хто відчуває цю силу в собі», - говорить Влад Яма.
 
Одним з найскладніших випробувань стане дефіле у японському стилі, під час якого дівчатам доведеться пройти подіумом попарно, продемонструвавши складні вбрання та не зачепивши крихких ваз поруч. Спеціально для конкурсу команда стилю «1+1» виготовила унікальні кімоно з традиційними японськими візерунками, які наносились майстром вручну.
 
«Випробування у східному вбранні, ще й з вазами та напарницею – це випробування на стійкість, парну роботу та вміння дефілювати. Це важке випробування, яке допоможе нам обрати десятку найкращих. Дівчата не знали про вази завчасно. Для нас головне – не те, розіб’ють дівчата вазу чи ні, а чи розгубляться вони на подіумі. Але учасниці про це ще не знають», - пояснює Катя Осадча за кадром.
 
Хто увійде до десятки найкращих та продовжить участь у революційному проекті «Модель XL», дивіться на «1+1» вже сьогодні о 22.00.
Автор: 1+1, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 14.11.2017 | Переглядів: 1875 | телевидение, модель XL, 1+1

Читайте також на цю тему:

Коментарів: 0