Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Раннє бронювання Туреччина, Єгипет

Автор: Светлана Пахомова, 17.02.2018, 01:30:48 Раннє бронювання Туреччина, Єгипет

Доволі часто українські туроператори пропонують клієнтам раннє бронювання. Ця акція дає можливість купити тур за кілька місяців, отримавши щедру знижку. У цьому разі турист економить на купівлі путівки від 15 до 45%. Отримує шанс відпочити в розкішному готелі, летіти не чартером, а зручним регулярним рейсом.

При цьому витрати його будуть мінімальними – приблизно як за тур економ категорії. Однак у багатьох мандрівників доступність раннього бронювання викликає немало запитань. Розберемо їх докладніше, на прикладі найпопулярніших курортів – Туреччини та Єгипту.
 


«Гарячі тури» або раннє бронювання – що краще?

Один з популярних аргументів серед туристів: «навіщо брати путівку заздалегідь, якщо я можу вигідно купити «гарячий тур» в останній момент»? І дійсно, пропозиції з терміном 5-7 днів до вильоту реалізують за дуже привабливими цінами. Але вони доступні лише тим, хто не прив'язаний до певної дати, та здатний відправитися на відпочинок в будь-який момент. Або ж сподівається, що йому пощастить, і на початок відпустки вдасться отримати вигідну пропозицію за низькою ціною.

Варто прояснити, що раннє бронювання – це можливість заздалегідь викупити номер у вподобаному вами готелі, з вильотом у зручний час. У випадку з «гарячими» турами все інакше – чартерний рейс та не дуже гарні номери в готелях, які залишилися. Тобто, обирати клієнту особливо не доводиться – туроператор продає послуги, якими не скористалися.
Наприклад, ви дивитеся гарячі тури до Єгипту на найближчі дати. Вибір курортів не дуже різноманітний: переважно це Шарм-ель-Шейх, рідше зустрічається Хургада. Це зазвичай стандартні номери у готелях 4*, хоча якщо постаратися, можна знайти 5 *, наприклад Royal Lagoons Resort 5*.

Серед турів до Туреччини вибір значно менший. На близькі дати складно знайти вигідні пропозиції, проте все ж зустрічаються непогані путівки на травень-червень.

При ранньому бронюванні турів до цих країн турист отримує багато переваг:

  • Можливість обрати готель, що максимально відповідає вимогам – наприклад, тим, хто подорожує з маленькими дітьми, потрібна особлива інфраструктура тощо;
  • Доступність перельоту регулярним рейсом зі зручним часом вильоту;
  • Зручність планування відпустки – сплативши тур заздалегідь, клієнт не залежить від коливань курсу валют та цін на авіапальне, може спокійно продумати дозвілля, обрати цікаві пам'ятки для відвідування;
  • Можливість купити путівку на високий сезон – якщо відпустка випадає на літні місяці, складно знайти недорогий тур в останній момент, але в тих, хто бронює заздалегідь, вже нема приводів для хвилювання;
  • Відсутність метушні при підготовці документів.

До того ж, сплативши тур за декілька місяців, ви можете спокійно накопичити кошти на різноманітні розваги – екскурсії, сувеніри та інші. Це відкриває вашому відпочинку більше перспектив. Замість того, щоб сидіти цілодобово у готелі, відвідайте Памуккале, Каппадокію, острів Клеопатри, прогуляйтеся вулицями Стамбула та пропливіть через Босфор у Туреччині. Подивіться на величні піраміди, зануртеся у містику Каїра у Єгипті.
 


 

Раннє бронювання - чому так дешево?

Річ у тому, що авіаперевізникам вигідніше продати квитки на рейси заздалегідь, щоб бути впевненими у завантаженості салону на рейсі. Те ж саме можна сказати й про готелі – віддавши під раннє бронювання частину номерів, вони забезпечують собі хорошу заселеність у сезон.

З цієї причини подорож обходиться суттєво дешевше, ніж навіть «гарячий тур». Для порівняння: ціна путівок до Єгипту на найближчі дати становить 7000-8000 грн. А бронюючи заздалегідь, можна «виграти» до 1500 грн. Також у зимові місяці набагато вигідніше брати тури до Туреччини на травень-червень – можна обрати пропозицію від 7500 грн.

Окрім безумовної економії, при ранньому бронюванні турист отримує високу якість відпочинку та можливість докладно спланувати подорож. Головне – обирати надійного туроператора, який не підведе та забезпечить незабутню відпустку!
 

Автор: Светлана Пахомова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 17.02.2018 | Переглядів: 4663 | Турция, отдых, Египeт

Читайте також на цю тему: