Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Лікування алкоголізму або шанс стати повноцінним членом суспільства

Автор: Ольга Ветренко, 29.08.2018, 12:38:35 Лікування алкоголізму або шанс стати повноцінним членом суспільства
Алкоголізм - це чума XXI століття, яка не просто знищує людину зсередини, а руйнує світ, в якому він живе, псує відносини в родині і руйнуючи кар'єру.

Сьогодні з проблемою алкоголізму стикаються не тільки чоловіки, такої шкідливої ​​звички легко піддаються і жінки і підлітки. Якщо у вашій родині сталося нещастя і близька вам людина не може самостійно впоратися з недугою, не варто впадати у відчай і відмовлятися від нього або бігти до бабок-шептух. Вам потрібна допомога кваліфікованих фахівців, які допоможуть вивести члена сім'ї із запою і назавжди вилікувати від алкоголізму.

Лікування алкоголізму в наркологічному центрі MED-ZAHID http://med-zahid.com.ua/ua/ - це прекрасна можливість позбутися від шкідливої ​​звички і вдихнути на повні груди. Ви зможете назавжди позбутися від потреби вживати спиртні напої після відвідування сеансів психотерапевта, який зможе розкрити вам очі на життя, і показати що почуття ейфорії можна випробувати просто насолоджуючись життям, а не осушівая стакан за стаканом.

У клініці працюють висококваліфіковані лікарі-наркологи, які за допомогою психолога знаходять індивідуальний підхід до кожного пацієнта і все разом прагнути до якнайшвидшого одужання.

Для пацієнтів реабілітаційного центру MED-ZAHID створені комфортні умови, щоб людина могла насолоджуватися життям і радіти кожній миті. Чудові краєвиди, спів птахів - все закликає звільнитися від залежності і стати повноцінним членом суспільства.

В період лікування від алкоголізму, так званий хворий буде знаходитися під наглядом мед-персоналу і проживати в комфортабельних умовах:
  • Проживання в 2-3 місних палатах;
  • Кімната для спільного дозвілля з величезним телевізором;
  • Можливість відвідування тренажерного залу і парилки з басейном;
  • При бажанні надається барбекю для відпочинку на природі;
  • Збалансоване дієтичне харчування з урахуванням особливостей кожного пацієнта.

Звернувшись в клініку MED-ZAHID ви зможете подарувати собі і своїм близьким шанс жити "по новому", без зайвих докорів і непорозуміння і головне без алкогольної залежності, яка руйнує ваше життя.
Автор: Ольга Ветренко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 29.08.2018 | Переглядів: 2460 | Здоровье, лечение, алкоголизм

Читайте також на цю тему: