Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Цікаві тренди макіяжу осінь-зима 2019

Автор: Катерина Соколенко, 30.10.2018, 20:26:37 Цікаві тренди макіяжу осінь-зима 2019
Новий сезон готує деякі цікавинки - незавершені стрілки на очах, глянець, блискітки та ще багато цікавих нюансів. Подбайте про надійний засіб для демакіяжу, бо експериментів цієї зими вам вистачатиме!
 

Доглянута шкіра


“Макіяж без макіяжу” знов увійшов до списку трендів, поруч із його протилежністю - виразними кольорами декоративної косметики. Нагадаємо, що цей образ не передбачає абсолютну відмову від мейку, а лише імітує його відсутність. Часом досягти ефекту чистого обличчя складно, і візажистам доводиться застосовувати багато косметики, аби “намалювати” ідеальну шкіру.

Втім, якщо ви схиляєтеся до чогось простішого, скажімо, справжньої відсутності косметики на обличчі, то доведеться попрацювати над якісним доглядом за шкірою, наприклад, за допомогою кремів Mixa, які захищають і зволожують чутливу шкіру та створюють ідеальний базовий шар для мейкапу.
 

Стрілки на очі: котячі, кольорові та недомальовані


Стрілки ніколи не покинуть мейкап-моду! Ми надто любимо ці риски на повіках, адже вони за лічені секунди перетворюють звичайну жінку на Клеопатру. Різновидів стрілок більше сотні, а цього сезону дизайнери запропонували нам суперефектні “котячі очі”, стрілки без кінчика, а також лайнери незвично яскравих відтінків - помаранчевого, червоного, бірюзового тощо. Гарні стрілки можна намалювати традиційним олівцем для очей, олівцем-фломастером або підводкою із пензлем. Стрілки носять разом із тінями нейтральних кольорів та макіяжем брів.
 

Блиск шимерів та ґлітерів


В тренді святковий настрій! Для легкого та загадкового мерехтіння використовуйте пудру з шимером, а для більш драматичного варіанта - виразний блиск ґлітеру. В усьому слід знати міру, тому підкреслюйте вилиці чи декольте, або наносьте ґлітеровані тіні на повіки, але не укривайтеся сяйвом повністю. А коли захочете позбутися блискіток, їх легко прибере молочко для зняття макіяжу та ватний диск. Легка емульсія добре розчиняє макіяж та доглядає шкіру обличчя.
 

Червоні губи


Червоні губи
Ще один невмирущій тренд, який зазнає змін лише в нюансах. На наступний сезон пророкують моду на вишневий відтінок червоного, також колір бургундського вина й темний рубіновий. блондинкам варто спробувати напівпрозорі глянцеві помади кольору червоного маку, що природно виглядає із світлим волоссям.

Русяві й брюнетки можуть експериментувати з палітрою, акцентуючи в мейкапі лише губи або доповнити образ виразними смокі айз. Рудим пасуватиме більш теплий відтінок червоного, наприклад, теракотовий, цегляний, класичний кораловий.
 

Нюдові відтінки


Для ефектного макіяжу не треба багато барв, якщо ви обрали стиль нюд. Кольори, наближені до ваших природних можуть виглядати шикарно, якщо подбати про гладеньку шкіру, підкреслити гарні контури обличчя й додати стильну помаду карамельного чи світло-рожевого кольору.

Апгрейд нюдового мейкапу в наступному сезоні створює повернення з 2000-х сяючих прозорих блисків для губ. Вони виглядають досить “оголено”, водночас даючи зрозуміти, що про косметику ви все ж подбали. Гарний вибір для повсякденного образу!

Сподіваємося, це була цікава для вас інформація. Спробуйте нові тренди в макіяжі та насолоджуйтеся якісною косметикою!
Автор: Катерина Соколенко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 30.10.2018 | Переглядів: 1693 | косметика, красота, мода

Читайте також на цю тему: