Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Місто

Твій «must have» на літо 2018

Автор: Марта Яровая, 17.06.2018, 22:20:08 Твій «must have» на літо 2018
Чи можна виглядати як зірка Голівуду, якщо твій бюджет зовсім не «зірковий»? Моя відповідь – так! Все, що тобі для цього потрібно, знати декілька «маст-хевів» цього літа. Для початку давайте з’ясуємо, що ж означає це модне слово «must have».

Дослівно, з англійської мови перекладається як «маєш мати». В українській мові цей вираз з’явився відносно нещодавно, тому поки має багато різних варіантів написання: «маст-хев», «мастхев», «must have» та «MustHave». Але в усіх цих інтерпретаціях має єдине значення.

«Мust have» - це така необхідна річ, яка повинна бути у кожної поважаючої себе людини. Вона може використовуватися в самих різних галузях професійної та повсякденної діяльності.

Але найбільше прижився цей вираз в галузі індустрії мови та краси. Тут він пояснюється у більш вужчому сенсі. «Мust have» твого гардеробу – це необхідна трендова річ, яку можна носити як і на прогулянку вдень, так і круту вечірку вночі.

Найперший «маст хев» був вигаданий ще у 1926 році, провідною французькою кутюр’є, яка була натхненною чоловічою модою – Коко Шаналь. Ви вже здогадалися про яку річ йде мова?

Звичайно, про відому на весь світ маленьку чорну сукню! Але чому вона стала «маст хевом» та в чому секрет її популярності? Причиною цього феномену є декілька простих правил;
  • - недорого коштує;
  • - простого крою;
  • - приховує всі недоліки;
  • - можна одягнути при будь-якій ситуації;
  • - можна створити безліч різних образів.

Такі ж самі критерії мають і «маст хеви» сучасності. Ось ми і підійшли до головного питання цієї статті: як виглядає та з чого складається літній «must have» 2018?
 

1. Сукна в горох


Як говорять: «В будь-якій незрозумілій ситуації купуй сукню!» А якщо ця сукня ще й легка, проста, в горох та на запах, то так, ви все правильно зрозуміли – перед вами найголовніший «маст хев» цього літа! ЇЇ можна компонувати як і з білими кедами на прогулянку, так і з вишуканими «лодочками» зі шпилькою на важливий захід.
 

2. Джинсова курточка


Комфортна, стильна, та іноді навіть елегантна – всі ці епітети, як не дивно дуже підходять для одягу з деніму. На мою думку, він ніколи не вийде із моди. Тому можна сміливо проводити паралель між маленькою чорною сукнею та джинсовою курткою.
 

3. Білі кеди

   
Про кохання до білосніжного взуття можна писати вічно, а якщо мова йде про зручні та стильні кеди, то це ідеальний варіант на всі випадки життя. Сміливо комбінуйте їх не тільки із повсякденним одягом, а також із сукнями різної довжини.
 

4. Сумка на пояс та окуляри


Зручні, ультрамодні поясні сумки, стали одним із головних трендів, які підкорили увесь світ. Вони не здають своїх позицій та принаймні залишаються популярними, як мінімум, ще на один сезон точно.
 

5. Окуляри


Ще один тренд 2018: окуляри із кольоровими лінзами, доповнять ваш і без того неймовірний «лук» та додадуть вашому вигляду родзинки. З таким аксесуаром просто неможливо залишитися без уваги. 

З такими «маст хевами» цим літом вас не потурбує  вічна проблема усіх дівчат «НІЧОГО ОДЯГНУТИ», адже ці речі не набриднуть та точно будуть в тренді. Звичайно, ти можеш одягнути все це  разом, або ж компонувати з іншими елементами одягу. Головне пам’ятай, завжди треба обирати такі фасони, які приховають недоліки та підкреслять усі переваги. 

Життя завжди пропунує нам вибір, ми не знаємо який обрати шлях та що буде завтра, але в одному ми можемо бути впевнені на всі 100%, ці п’ять «маст хевів» точно не будуть лежати у нас в шафі цим літом! 
Автор: Марта Яровая, редактор рубрики "Місто" на ЖЖ.info
Місто | 17.06.2018 | Переглядів: 2028 | мода, красота

Читайте також на цю тему:

Коментарів: 0