Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як зробити гроші з повітря – 15 відмінних ідей

Автор: Вольдемар Воронцовський, 29.11.2019, 02:48:50 Як зробити гроші з повітря – 15 відмінних ідей

Складно відшукати таку людину, яка не мріяла б робити гроші з повітря. Сучасні люди намагаються відшукати нові способи для гідного заробітку, щоб докладати мінімум зусиль. Люди з умінням правильно використовувати будь-які виникаючі ситуації на свою користь давно вже роблять гроші з повітря. Зазвичай вони користуються здоровим розумом і почуттям гумору, практичністю, завжди готові піти на певний ризик. Далеко не всі мають таку рису характеру, як вміння отримувати вигоду з нічого. Але якщо запастися певним набором ідеєю, оволодіти навичками і вміннями, то навіть будь-який робочий середнього класу може перетворитися на успішного бізнесмена. Головне знайти цей потік і правильно в нього вписатися.

Сьогодні головний експерт фінансового блогу, Вольдемар Воронцовський, розповість нам про це. Отже, поїхали!
 

Чи можна робити гроші з нічого

Досить одного бажання людини, щоб знайти або придумати кілька варіантів, які допомагають заробити, які не вимагають первинних вкладень. І таких сфер досить багато. Але тут багато що залежить від прагнень і бажань самої людини.

Тут багато що залежить від прагнень і бажань самої людини. Він повинен вміти розпоряджатися власним часом, планувати, бути цілеспрямованим і впевненим у тому, що робить. Важливо при виборі певного напряму заздалегідь вивчити конкретне питання чи навіть проконсультуватися з профільним фахівцем, щоб максимально глибоко зануритися в тему і розуміти в ній все від і до.
 

Як робити гроші

Щоб робити гроші з повітря, необхідно продумати і врахувати такі нюанси:

  • здійснити якісну підготовку;
  • провести збір і аналіз всієї існуючої інформації в рамках напрямку;
  • вивчити потенційний попит на товар послугу;
  • проаналізувати цільову аудиторію і ринок в цілому;
  • провести об'єктивну оцінку власних сил і нематеріальних ресурсів.

Зверніть увагу! Слід пам'ятати про те, що будь-яку бізнес-ідею не вдасться успішно реалізувати, тим більше з нічого, без цілеспрямованості, бажання рости і розвиватися, завзятості і наполегливості. Тоді буде досягнутий позитивний результат.

Варто розглянути 15 кращих ідей для отримання заробітку різного рівня.

Продаж ідей

Кожен день люди відтворюють величезну кількість ідей. Деякі з них губляться, через недоробки або абсурдності, на перший погляд. Але навіть професіонали у своїй справі за впровадження інноваційних ідей не отримують тих грошей, яких вони реально коштують. Багато і не знають, що на своїх ідеях вони можуть добре заробляти. Для продажу будь-якої уявної продукції потрібна хороша презентація, яка розкриє такі теми:

  • які ідея задовольняє потреби;
  • які вирішує завдання;
  • чому і кому вона буде цікавою;
  • зможе стати вигідний/прибутковий/успішною;
  • якими перевагами в порівнянні з аналогічними розробками вона має;
  • вартість ідеї і скільки на ній зможе заробити новий володар.

Пропонувати власні ідеї можна на спеціальних ресурсах, якими є рекламно-інформаційний портали, біржі стартапів. Якщо у людини досить широке коло спілкування, можна спробувати знайти там інвестора і запропонувати свій авторський проект.

Зверніть увагу! Сама ідея практично нічого не коштує і навряд чи принесе прибуток. Її потрібно правильно оформити, обов'язково запатентувати. Наприклад, зробити докладний бізнес-план або вибрати формат стартапу.

Платні обійми

У зарубіжних країнах вже давно практикується така послуга, де клієнтам заклад пропонує обійми або можливість поспати поруч з іншою людиною без еротичного підтексту. В Україні можна також спробувати реалізувати цю ідею. Однак психологічно народ істотно відрізняється від закордонного. Він більш замкнутий, прихований, тому ідея з платними обіймами може бути збитковою.

Посередництво

Завдяки сучасним технологіям будь-яка бажаюча людина може легко стати посередником без додаткових вкладів.

Найбільш поширеним прикладом посередництва є формат дропшиппинга. Потрібно знайти оптових партнерів з прийнятними цінами і великим асортиментом. Потім створити інтернет-магазин, використовуючи для цього соціальні мережі, де можна зробити це безкоштовно. Можливостей та інструментів для цього предостатньо. Почати пропонувати людям цю продукцію від себе. Потенційний покупець переводить продавцеві на рахунок гроші, дає адресу. Продавець зв'язується з постачальником, віддає йому номер замовлення і адресу покупцеві, оплачує товар. В результаті різниця залишається продавцеві, товар-покупцеві поштою або доставкою додому. Основне завдання продавця – якісна презентація продукції та пошук нових клієнтів.

Посередництвом можна займатися і в інших сферах:

  • нерухомість;
  • автомобіль;
  • продаж різних предметів побуту, побутової техніки;
  • всілякі послуги-туризм, брокери та агенти фінансових бірж.

Інвестування

У стандартному значенні інвестування – це довгостроковий вклад фінансових коштів в економічну галузь з метою отримання прибутку або іншого результату. Якщо у людини є певна накопичена сума, що її можна направити в певну сферу, регулярно і стабільно отримувати виручку у вигляді процентних нарахувань.

Населення з середнім рівнем достатку воліє інвестувати в пайові фонди, купує цінні папери, відкриває депозити в банках, ПАММ-рахунки, метали. Якщо розмір капіталу вище середнього, то є сенс розглядати більш значущі пропозиції.

Лотерея

У пошуку ідеї того, як зробити реальні гроші з Повітря, багато хто забуває про старий, відомий, давно перевірений і елементарний метод – лотереї. Так, він не завжди працює, але все ще є популярним. Багато людей хоч раз у житті, але намагалися перевірити удачу навіть у невеликій Експрес-лотереї, інші ж вигравали мільйони.

Письменницький талант

Щоб отримати пристойну винагороду, досить написати книгу. Саме так зробив Шер Брайан, який створив твір «Як зробити гроші з повітря» і отримав за це визнання і гроші. Якщо письменницького таланту у людини інет, і книгу відтворити на світ він не може, йому достатньо написати статтю чи низку статей, розмістити їх в інтернеті і вигідно продати. Для цього існує величезна кількість бірж та інших ресурсів.

Реклама на тілі

Найбільш простий з існуючих методів заробітку з нічого – це надання власного тіла для розміщення на ньому реклами. Логотип певної компанії або ьренда наноситься на шкіру тимчасово або назавжди. В середньому термін носіння становить 1-3 місяці, вартість визначається обраною частиною тіла і тривалістю розміщення.

Продаж повітря

На перший погляд, продаж повітря може здатися досить маячною ідеєю. Але вона може стати дуже навіть прибутковою, якщо знати, як правильно піднести її.

Повітря продається в пластикових пакетах або жерстяних банках. Оцінюватися може від десятків або сотень рублів до десятків тисяч доларів. Головне, проявити максимум креативу та оригінальності мислення, щоб запропонувати продукт зацікавленій публіці.

Різне донорство

Донорство має на увазі здачу в клініку не тільки крові, але і інших поновлюваних тканин: волосся, статевих клітин, біологічних рідин. Найбільш популярний вид донорства – це здача крові. Встановлюється ліміт на річне число звернень. Чоловіки можуть здавати кров не частіше 5 разів, а жінки 4, зберігаючи мінімальний перерву 14-60 днів.

Продаж героїв в іграх

Комп'ютерні ігри не марні. Гравці можуть за реальні гроші продати свого прокачаного, поліпшеного героя. Для цього потрібно в грі пройти кілька рівнів, зробити героя більш сильним, після чого вже пропонувати його іншим гравцям.

Сурогатне материнство

Сурогатне материнство вже довгий час вважається джерелом хорошого прибутку. Воно не вимагає фінансових вкладень, але для надання такої послуги потрібно успішно здати ряд аналізів, пройти лікувальні заходи, діагностику організму, а також приймати значну кількість гормональних препаратів. Від жінки потрібен певний психологічний настрій.

Заробіток на курсах валют

Ті люди, які розбираються в нюансах фінансових ринків, постійно моніторять їх, контролюють фінансові потоки, у курсі економічних новин і актуальних курсів, можуть на цьому непогано заробити. Для цього потрібно враховувати всілякі витрати часу, вкладених коштів, щоб порівняти всі пропозиції на ринку. Заробляти можна не тільки на реальних паперових грошах, але і на електронній валюті.

Заміна людини в черзі

Для деяких людей буде актуальною пропозиція про продаж місця в черзі. Існує дуже багато різних процедур, які вимагають значних вкладень часу здобувача. Такий вид послуг, звичайно, не передбачає одержання заробітку високого рівня, але допомагає трохи поліпшити фінансовий стан без особливих зусиль.

Перепродаж нерухомості

Перепродаж нерухомості – своєрідний вид посередництва, який вимагає фінансових вкладень. Дохід формується за рахунок різниці між ціною купівлі посередником нерухомості у певної особи і вартістю продажу кінцевому покупцю. Зазвичай посередник викуповує квартири або будинку у забудовників ще на стадії будівництва і робить «під ключ» для повторного продажу.

Вирощування фруктів в інтернеті

Сучасні комп'ютерні технології та розвиток IT-ринку дозволяють людям створити собі стабільне джерело доходу будинку. Є категорії комп'ютерних ігор за типом ферми, онлайн-саду чи городу, де людина вирощує віртуальні фрукти і продає їх. Для цього було розроблено безліч різних сайтів, які дозволяють на цьому заробляти. Люди виводять гроші з них на електронні гаманці, а потім знімають.

Джерело - бізнес журнал ITstatti.in.ua.

Автор: Вольдемар Воронцовський, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 29.11.2019 | Переглядів: 2350 | советы, финансы, деньги

Читайте також на цю тему: