Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Цікаво про коронакризу для бізнесу від Ростислава Кисіля

Автор: Артем Кондратюк, 04.08.2020, 21:04:50 Цікаво про коронакризу для бізнесу від Ростислава Кисіля

Сьогодні ми поділимося інформацією, отриманою від президента глобальної поштово-логістичної групи Meest Ростислава Кисіля. Серед іншого він розповів, з якими викликами довелося зіштовхнутися компанії під час жорсткого карантину, як змінилася специфіка роботи організації, чи вплинула коронакриза на організацію і про цікаві плани на майбутнє. Але про все по черзі.

Виклики карантину

Ростислав КисільВ галузі транспортних перевезень про кризу і не говорили. Тут питання стояло вже зовсім по-іншому. Де взяти робочу силу, щоб обробляти всі звернення і замовлення? Як забезпечити максимальну безпеку співробітників? Як оптимізувати робочі процеси, щоб задовольнити вимоги клієнтів всієї України? Не секрет, що українці в рази стали частіше замовляти продукти, одяг, побутову техніку, хімію та інші предмети побуту через Інтернет. А доставлення всіх замовлень і займалися транспортні компанії, в тому числі й «Meest». І тільки завдяки наявності досвіду і відпрацьованих бізнесів процесів у сфері обслуговування онлайн-торгівлі, в тому числі налагодженого і перевіреного логістичного ланцюжка доставлення інтернет-товарів в Україну з усього світу вдалося ефективно обробляти всі звернення.

Другим викликом стала не просто ефективна, а безпечна робота співробітників всіх відділів і, в першу чергу, кур'єрів. Результатом робіт стали нові процедури і підготовка рекомендацій по роботі в умовах пандемії для всіх підрозділів компанії Meest.

Трохи про позитивне

За словами Ростислава Кисіля коронакриза не тільки не вплинула негативно на бізнес, а й дала поштовх деяким вже існуючими проєктами, а також розвитку і втіленню в життя нових. Так для українців, які на постійній основі проживають на території США чи Канади, але у яких залишилися родичі й близькі в Україні, був створений сервіс giftsforukraine.com. Ви можете легко замовити подарунки або, для прикладу, продукти для своїх найрідніших в будь-який куточок України. Також в Польщі була розширена мережа доставлення посилок в нашу країну з сервісом paczkadoukrainy.pl. Не оминули увагою розробники компанії та мобільний додаток myMeest. Він пройшлов ряд оновлень, оптимізована функція організації доставлення покупок з США. У планах підключення до нього і країн Європи.

Таким чином, як стверджує Ростислав Кисіль, криза дала хороший поштовх для розвитку бізнесу, його оптимізації та модернізації.

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info


Україна | 04.08.2020 | Переглядів: 883 | бизнес

Читайте також на цю тему: