Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Цікаві екскурсії до Чорнобилю: особливості турів та ціни

Автор: Анатолий Радченко, 27.08.2020, 17:01:47 Цікаві екскурсії до Чорнобилю: особливості турів та ціни

Екскурсія в Чорнобиль – це не новинка на ринку вітчизняного туризму. Загадковий, таємничий Чорнобиль, екскурсія до нього і навіть групові тури на декілька днів – це дуже популярна послуга, якою користуються не тільки в Україні, але й далеко за її межами. Ця локація вабить туристів, адже секрети та подробиці тієї події й досі невідомі. Якщо вам також цікаво розібратися у всьому самотужки, тоді компанія Trips to Chernobyl пропонує забронювати один з турів, який припаде вам до смаку.

Адекватні ціни та різноманітні варіанти турів – це не єдиний бонус від компанії. Додатково Trips to Chernobyl пропонує багато приємних подарунків, які гарантовано сподобаються кожному туристу. Забронювати екскурсію можна прямо зараз зручним для вас способом: в онлайн-режимі або за телефонами, через менеджерів Trips to Chernobyl. Консультанти завжди з радістю проінформують вас щодо всіх пропозицій та акцій, на які можуть розраховувати туристи-екстремали.

Насичені екскурсії від Trips to Chernobyl до Чорнобилю

Для вашого комфорту туроператор Trips to Chernobyl підготував одразу декілька пропозицій:

  • одноденні екскурсії, від яких можна отримати справжній максимум вражень. Все що потрібно зробити – купити тур в Припʼять на одну добу, а далі вас чекають цікаві локації (оглядові майданчики відомої ЧАЕС, музеї, покинутий парк атракціонів тощо);
  • дводенні тури до Чорнобиля. Подаруйте собі чи своїм близьким захопливий і неймовірний уїк-енд. Будьте певні, таких вражень ви не отримаєте ніде, крім Зони відчуження. Протягом невеликої подорожі ви зможете відвідати всі популярні та відомі місця (с. Копачі, той самий недобудований енергоблок на ЧАЕС, а також парк атракціонів і багато іншого). А ще ви заночуєте в загадковій Чорнобильській зоні. Тому після такої екскурсії вам точно буде що розказати вашим друзям;
  • індивідуальні тури групами друзів чи колег. Подаруйте собі справжню пригоду, адже ви зможете побачити та неймовірно провести час в Чорнобильській зоні. Екскурсії абсолютно без будь-яких обмежень у часі та тільки за індивідуальним маршрутом спеціально для вас гарантовано сподобаються та запамʼятаються! Тривалість подорожі може сягати від одного до 5 днів.


Бронюйте свій варіант, замовляйте групові або індивідуальні тури та вирушайте в омріяну подорож разом з Trips to Chernobyl! Крім того, це чудовий варіант подарунку людині, яку важко здивувати!

Автор: Анатолий Радченко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 27.08.2020 | Переглядів: 949 | чернобыль, туры, экскурсии, поездки

Читайте також на цю тему: