Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Створюємо вечірній образ: модний гайд на 2021 рік

Автор: Светлана Егорова, 29.05.2021, 19:05:50 Створюємо вечірній образ: модний гайд на 2021 рік

Попереду низка випускників та весіль, теплі літні зустрічі за містом, заходи на відкритому повітрі та в приміщенні. Дами на таких урочистостях повинні сяяти. Щоб стати самою чарівною, виглядати розкішно, але обов'язково ефектно, необхідно подбати про вечірні вбрання та клатчі жіночі купити до них. Це справжня премудрість й наука, секретами якої з кожною дамою готові поділитися досвідчені стилісти.

клатчі жіночі купити

Вечірній образ з будь-якої нагоди

Прийдешні літні заходи хвилюючі та очікувані. Щоб не зіпсувати враження, необхідно заздалегідь готуватися. Важливо не тільки підібрати наряд з нагоди, але й правильно вибрати до нього ефектні аксесуари. Підібраний літній клатч не обов'язково повинен бути дорогим. Широкий асортимент спеціалізованого магазину bagTone дозволяє підібрати недорогу сумочку будь-якого, стилю, фасону, розміру, кольору, форми.

Все в одному відтінку

Дуже романтичний та лаконічний образ, який можна назвати навіть мінімалістським. Щоб скласти комплект, вибирають плаття на тонких бретельках пудрового кольору. До такого вбрання можна додати виразний та яскравий акцент – клатч з великим бантом, а також золотисті босоніжки або туфлі-човники на тонкому каблучку.

Загадковий образ

Коротке чорне плаття зі складним декольте поряд з оксамитовими туфельками та червоною оксамитовою ж сумочкою створюють приголомшливий образ. Щоб виглядати виразною, не варто забувати й про макіяж, який може бути непомітним. Але є один виняток – червоні губи й ненав'язливий аромат.

Романтика в новому виконанні

Ніжний та романтичний образ ніколи не виходить з моди, як й класика. Блузка з воланами, брючки з пояском в доповненні з туфлями на високих підборах та вельветова сумочка – це справжній шик. Такий образ привертає увагу, викликає прагнення насолоджуватися й захищати. Чи не цього домагаються красуні? Отже, нічого брутального – тільки ніжність.

Міський стиль

Це ультрамодний лук, який пропонує поєднувати темні та світлі відтінки. Саме для такого образу вибирають чорне плаття та нюдовий макіяж. На сайті bagTone підбирають клатч з блискучою обробкою, яка й стає акцентом в стриманому, але дуже модному образі.

Легкий образ

Щоб ніч стала чарівною, досить просто вибрати спідницю з чорної легкої тканини, до неї підібрати топ з блискучими кристалами, обов'язково яскравий клатч, можна на срібному або золотистому ланцюжку. На додаток вибирають човники в чорному або металевому кольорі, але з взуттям можна експериментувати.

Створюємо ефектний вечірній образ: кілька корисних порад по комбінаціям

клатчі жіночі

Аксесуари, як і наряди, рекомендовано вибирати заздалегідь. До вечірнього образу вибирають найчастіше невеликі, компактні та дуже зручні, а часто й досить місткі клатчі. Важливо дотримуватися простих правил, щоб не відставати, а навіть випереджати моду:

  • В одній колірній гамі. Часто сумочку поєднують з костюмом або сукнею, особливо якщо належить відправитися на офіційний та важливий захід. Аксесуар може бути на декілька відтінків світліше або темніше.
  • Сяючі аксесуари – до сукні. Нерідко вечірнє вбрання доповнює ефектний сяючий аксесуар. Таку сумочку можна носити й з вечірньою сукнею.
  • Різні фактури та принти. При грамотному підході вони будуть відмінно доповнювати один одного. Щоб акцентувати увагу на сумочці, можна вибрати виріб лаконічного кольору з цікавим яскравим принтом.
  • Чорний – в тренді. Якщо немає часу або бажання підбирати наряд по відтінкам, поєднувати принти та фактури, варто віддати перевагу чорному. Це безпрограшний варіант. Такі клатчі підходять під будь-який образ.


Вибирати сумочки можна за своїм бажанням, поєднуючи з кольором лаку або взуттям. Такий стайлінг-трюк працює завжди.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 29.05.2021 | Переглядів: 1626 | вечернее платье, одежда, мода, образ

Читайте також на цю тему: