Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

«Інтеграл - Буд» - надійна будівельна компанія

Автор: Мария Никулина, 23.08.2021, 09:33:09 «Інтеграл - Буд» - надійна будівельна компанія
Якщо є бажання придбати квартиру в одному з найсучасніших житлових комплексів, варто звернути увагу на проєкт компанії «Інтеграл-Буд» - «Семицвіт». Він реалізований за принципом доступного житла, призначеного для комфортного життя. Це за всіма параметрами сучасний мікрорайон, в якому присутні всі необхідні для максимально комфортного проживання.

Житловий комплекс розмістився недалеко від Львова. Приблизно в 15 хвилинах пішої ходи знаходиться знаменитий Оперний Театр. На цей момент продаж квартир триває. Щоб уважно вивчити умови їх придбання та детально ознайомитися з усіма перевагами самого житлового комплексу, необхідно перейти на сторінку https://semycvit.com/. У представленій нижче інформації переваги житлового комплексу описані найбільш детально.

Переваги житлового комплексу

Комплекс «Семицвіт» є продуктом однієї з найнадійніших будівельних компаній «Інтеграл-Буд». Серед основних позитивних факторів, які чекають кожного власника придбав тут житло, можна виділити наступні:

Власна інфраструктура. На території є торговий центр з комфортною зоною фудкорт, працюють два дитячі садки. На даху багаторівневого паркінгу є футбольне поле, а також на території розташований спортзал.

Комфортне розташування. Даний житловий комплекс розташований в самому центрі міста. До основних визначних пам'яток 15 хвилин ходьби. Попри подібну наближеність, район характеризується, як тихий і зелений.

Інноваційні технології будівництва. В даному житловому комплексі пропонується житло, яке належить до класу комфорту. Причина в тому, що в процесі будівництва використовуються найсучасніші технології, високоякісні будівельні матеріали. Певна кількість будинків вже введено в експлуатацію. Можна оцінити всі переваги новобудов, купити квартиру безпосередньо від забудовника і відразу вселитися в нове житло.

Комфортне рішення для життя. Житлові будівлі даного комплексу вводяться в експлуатацію після проведення всіх необхідних перевірок. Ретельно перевіряється відповідність усім критеріям сучасного житла. У кожному будинку пристойний вестибюль, пандуси та коляскові. Всі квартири мають правильно проєктовані площі.
Закрита територія. Жити в даному комплексі безпечно і комфортно. Є огорожа, контроль доступу, в кожному під'їзді консьєрж служба. Крім того, на паркінгу також організована система відеоспостереження.

Завдяки всім перерахованим вище переваг все більша кількість громадян приймає рішення придбати квартиру саме в цих будинках.

Все для активного відпочинку

Даний момент заслуговує на особливу увагу. Житловий комплекс приваблює тим, що тут є все необхідне для того, щоб активно проводити своє дозвілля, причому зробити це можна безпосередньо на прибудинкових майданчиках. Тут є ігрові зони для дітей молодшого віку, окремі майданчики для дітей старшого віку. Є територія для повноцінних занять спортом, а також зелені зони для пасивного тихого відпочинку.
Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 23.08.2021 | Переглядів: 1018 | новострой, строительство, квартира

Читайте також на цю тему: