Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Спецодяг та спецвзуття: яку торгівельну марку обрати?

Автор: Егор Мокрицкий, 12.10.2021, 21:00:35 Спецодяг та спецвзуття: яку торгівельну марку обрати?
Спецодяг - це спеціальна робоча форма, яка призначена для захисту людини від різних негативних виробничих факторів. Виготовлено відповідно до галузевих правил техніки безпеки. Торговельна марка UIC KROK спеціалізується на виробництві та продажу спецодягу, взуття та уніформи для представників різних сфер діяльності. Тут у вас є можливість купити спецодяг та взуття який відповідає вимогам охорони праці, ГОСТам та технічним умовам.

Замовити якісний спецодяг можна на сайті KROK.ZT.UA.

Продукція UIC KROK відрізняється рядом високих властивостей:

  • має зручний крій, добре адаптується до фігури. Наведені розміри відповідають габаритам в сантиметрах, похибок при шиттю немає, краї ретельно оброблені;
  • при пошитті робочого одягу, уніформи та ЗІЗ використовуються  здорові тканини на бавовняній основі, сумішеві тканини та високоякісні синтетичні матеріали.
  • дизайн продукту поєднує в собі оптику і лаконічність. Саме тому співробітники мають гарний вигляд і відчувають себе комфортно в робочому одязі з даного каталогу.


Основні вимоги до літніх робочим костюмах:

  • захисні властивості від бруду і фізичних ушкоджень;
  • наявність вільної вентиляції тканин;
  • повинен бути зшитий з легкої тканини, вільного крою;
  • пошиття спецодягу з якісних і міцних матеріалів, що дозволяє зберігати зовнішній вигляд виробу при частому пранні.

У широкому асортименті представлені товари для компаній самих різних галузей, від будівництва до хімії. Як виробник гарантують якісне виготовлення спецодягу, її першокласні експлуатаційні характеристики й мінімальні витрати. Можливо виготовлення робочої, захисної, сигнальної та одноразового спецодягу за індивідуальними параметрами та вимогам (від 20 штук).

Компанія регулярно проводить розпродажу, на яких можна придбати робочий одяг за зниженими цінами.

Хочете купити якісну і недорогий спецодяг для своєї компанії? Немає нічого простішого. Заповніть заявку зручним способом на сайті та співробітники  виконають її в найкоротші терміни. Робоча, захисна, сигнальна, одноразова та інший спецодяг пропонує всім робітникам максимально безпечні та комфортні умови праці.

Доставлення здійснюється найбільшими транспортними компаніями, можливий самовивіз зі складу. На особливу увагу заслуговує якість продукції UIC KROK: міцні герметичні матеріали, надійно захищають від агресивних середовищ. Комфорт, практичність, простота догляду, стильний зовнішній вигляд - все це сподобається будь-якому користувачеві.
Автор: Егор Мокрицкий, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 12.10.2021 | Переглядів: 1470 | спецодежда, спецовка, рабочая одежда, спецобувь

Читайте також на цю тему: