Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна


Килимки Рinguin з новими клапанами

Автор: Мария Никулина, 03.11.2021, 20:20:28 Килимки Рinguin з новими клапанами
Компанія Рinguin, яка давно завоювала визнання туристів, почала свою історію в далеких 1980-х роках. Але тоді маловідома фірма займалася виробництвом теплих курток. Пізніше асортимент розширився до спальників, наметів та іншого туристичного спорядження. В кінці дев'яностих - на початку 2000 на ринку з'явилися надувні та самонадувні килими для туризму. Інженери бренду не відставали та незабаром світ побачили перші моделі від Рinguin.

Їх матраци користувалися популярністю серед туристів і систематично удосконалювалися. А новинкою 2022 можна вважати туристичні килимки з новими функціональними клапанами DLF.

 

617ff81b8ca16.png

617ff83776503.png

Технологічні особливості туристичних килимків Рinguin

Перед тим, як ближче познайомитися з функціоналом клапанів, розглянемо особливості моделей туристичних килимків Рinguin, завдяки яким вони завоювали свою популярність:

  • Для запобігання ковзанню спального мішка по килиму використаний полірований полімер. За тактильними характеристиками він нагадує замшу - м'який, приємний. Завдяки такому матеріалу, його ворсистій структурі спальник надійно фіксується, не сповзає в разі встановлення намету під кутом.
  • Фірмовий логотип Рinguin наноситься на поверхню за допомогою силікону. Це забезпечує його довговічність і зносостійкість, також логотип служить додатковою точкою фіксації.
  • Для створення герметичної ємності всередині застосовується технологія ламінування. Завдяки цьому повітря не мігрує назовні, ламінація створює суцільний шар внутрішнього покриття, запобігаючи виникненню слабких ділянок.
  • Для полегшення ваги піна всередині піддається перфорації. За допомогою конусоподібної серцевини видаляється частина утеплювального шару. Вертикальні та горизонтальні порожнини, утворилися таким чином, розташовані так, щоб максимально знизити вагу килима, його розміри в складеному вигляді, але при цьому забезпечити максимальний комфорт і теплоізоляцію.
  • Зональна перфорація забезпечує максимальне збереження тепла в тих зонах, де в цьому є необхідність (спина, стегна).
  • Великий асортимент забезпечується різними моделями і їх варіантами по довжині (варіюється від 120 см до 200 см), ширині (від 50 до 130 см). Виробник пропонує килимки двох форм - прямокутний, овальний (зі скругленими кутами). Також завдяки моделям з різним показником теплоізоляції R-value (від 1,2 до 8,9) можна підібрати оптимальний варіант в залежності від погодних і температурних умов.
  • Кожен килимок укомплектований набором для ремонту. У набір входить матеріал для латки, клей. Якщо ви пошкодили килимок, потрібно визначити місце пошкодження, зачистити його, знежирити, вирізати латку необхідної форми, попередньо округливши кути, нанести клей на обидві поверхні і щільно притиснути.


Особливості нового клапана DLF в килимках для туризму Рinguin

Для полегшення використання туристичних килимків Рinguin виробники представили публіці нову серію з функціональним клапаном DLF. Він має двошарову структуру і ширший вхід на відміну від попереднього нарізного. Новий клапан дозволяє швидше і ефективніше накачувати/спускати килимок, індивідуально регулювати ступінь жорсткості.

Для накачування килимка (надувного) необхідно відкрити перший шар клапана і качати його звичним методом. Для того, щоб частково спустити повітря і зробити його більш м'яким, необхідно просто натиснути на внутрішній шар і випустити деяку кількість повітря.

Для накачування самонадувної моделі потрібно відкрити обидва шару клапана для «втягування» повітря всередину, при необхідності можна докачати.

Для того, щоб спустити, потрібно просто відкрити обидва шари і випустити повітря.

Для більшого комфорту при використанні килимів виробник комплектує їх чохлами-помпами. Таким чином, чохол в якому транспортується мат, додатково використовується як помпа. Роз'єм на чохлі ідеально підходить до гнізда на клапані. Зафіксувавши їх між собою, потрібно набрати всередину чохла повітря і «видавити» його в матрац. Цей процес істотно прискорює накачування, вберігає внутрішню порожнину килима від вологи, яка могла потрапити всередину з повітрям.

Купити туристичні килимки Рinguin з новим клапаном DLF

Плаский клапан DLF в килимках Рinguin - це свіжа розробка бренду. Такі моделі істотно економлять ваш час в процесі накачування/спускання килимка для сну. Ознайомитися з повним асортиментом і купити обрану модель ви можете на нашому сайті. Якщо виникнуть питання, наші консультанти з радістю дадуть відповіді і допоможуть з вибором оптимальної моделі.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info


Україна | 03.11.2021 | Переглядів: 1009 | коврик Рinguin, каремат, самонадувающийся коврик

Читайте також на цю тему: