Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна


Штукатурні та шпаклювальні станції

Автор: Артем Кондратюк, 09.12.2021, 22:26:29 Штукатурні та шпаклювальні станції
Штукатурні станції - це обладнання, яке призначене для приготування суміші для вирівнювання стін перед нанесенням декоративного оздоблення. До складу штукатурної станції входить помпа, бак для змішування, дозатор (дозуючий блок), змішувач, а також набір шлангів для подачі та відведення суміші. Вибираючи штукатурні або шпаклювальні станції варто віддавати перевагу продукції перевірених брендів.

Як працюють штукатурні станції

 Для подачі суміші в змішувальний бак використовується компресор. При подачі суміші з бака в дозатор відбувається її змішування.

  • Дозування проводиться за допомогою електронного блоку управління. Суміш подається в змішувач, де вона змішується з водою.
  • Далі суміш подається в шланг і направляється до місця нанесення.
  • Штукатурну суміш можна наносити на стіну за допомогою фарбопульта, шпателя або валика.


Шпаклювальні станції призначені для нанесення шпаклівки на стіни й стелю. Вони оснащені баком для шпаклювальної суміші, дозуючим блоком, змішувачем і набором шлангів.

Подача суміші відбувається з бака до змішувача, де суміш змішується з водою і подається до місця роботи за допомогою шлангів. Шпаклівка наноситься за допомогою шпателя, валика або фарбопульта. Всі штукатурно-шпаклювальні машини мають у своєму комплекті спеціальні пристосування для різних видів робіт, що дозволяє їх використовувати як в домашніх умовах, так і в професійній діяльності.

Професійні штукатурно-шпаклювальні агрегати використовуються для ремонту та будівництва будівель різного призначення. Їх відрізняють продуктивність, надійність, довговічність і надійність.

Додаткове обладнання

Штукатурні та шпаклювальні насоси-це пристрої, які використовуються в будівництві для транспортування води та сухих сумішей. Їх застосовують в різних сферах: від зведення житлових будинків до виробництва декоративних покриттів. За допомогою штукатурних і шпаклювальних помп можна значно спростити процес приготування, транспортування і подачі розчину. Вони також дають можливість в кілька разів збільшити продуктивність праці, що дозволяє скоротити тимчасові витрати на роботу.

Штукатурна станція являє собою пристрій, призначений для змішування розчину і подачі його до робочого місця. Для того, щоб приготувати суміш, яка буде придатна для нанесення на стіну, необхідно заповнити бункер штукатурної станції. Після цього до складу додається вода і при постійному перемішуванні суміш надходить в міксер. Як правило, штукатурна станція має два бункера: один для сухої суміші, другий для води.

У чому плюси використання штукатурних станцій?

По-перше, при використанні штукатурних станцій можна домогтися більш високої якості поверхні. По-друге, за допомогою штукатурних станцій ви зможете наносити штукатурку у важкодоступних місцях. По-третє, використання штукатурних станцій дозволяє скоротити час на оштукатурювання стін. З чого складається штукатурна станція? До складу штукатурної станції входять: насос, ємність для суміші, компресор, система подачі води, система управління.

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info


Україна | 09.12.2021 | Переглядів: 1129