Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Де у м Житомир швидка доставка піци - огляд закладів

Автор: Светлана Егорова, 13.12.2021, 16:19:17 Де у м Житомир швидка доставка піци - огляд закладів

Замовлення страв додому користується все більшою популярністю. Це швидкий, зручний і доступний спосіб насолодитися улюбленими смаками не виходячи з квартири. Лідер по оперативній доставці піци по місту — Monopizza в Житомирі — пропонує привезти вам улюблену страву абсолютно безкоштовно.

Пицца маленькая - 38 фото - картинки и рисунки: скачать бесплатно

Як вибрати заклад для замовлення доставки

Вибираючи піцерію для доставки страв додому, зазвичай звертають увагу на такі головні моменти:

  • репутація закладу, відгуки відвідувачів;
  • наявність акційних пропозицій;
  • можливість доставки по місту;
  • розцінки меню.


Описати хороший заклад можна за такими критеріями:

  • великий вибір страв;
  • висока якість продуктів;
  • оперативність кур'єрів;
  • швидкий прийом замовлень.


Не менш важливо, щоб заклад передбачав можливі форс-мажори: в разі затримки кур'єра вас повинні відразу повідомити.

Найшвидша доставка піци в Житомирі

Піца — відмінний варіант як для перекусу на роботі, так і ситної вечері вдома. Більшість піцерій в Житомирі організують доставку страви по місту. Пропонуємо ознайомитися з рейтингом кращих закладів та умовами роботи кур'єрської служби.

1 місце — Монопіца

Красивая пицца - 53 фото - картинки и рисунки: скачать бесплатноУ ТОПі кращих закладів з доставкою по Житомиру лідирує ресторан «Монопіца». Все завдяки принципу роботи:

Часткова автоматизація приготування дає високу якість страв та оперативність виробництва. Піца готова вже через 7 хвилин після замовлення. В концепції ресторану – орієнтація на здорове харчування. 

Для приготування ідеальної піци кухня закладу обладнана автоматизованою конвеєрною лінією італійського виробництва.

Мінімальна сума замовлення для безкоштовної доставки складає 150 грн, що збігається із середньою вартістю однієї піци. Час очікування кур'єра — від 30 хвилин до години, в залежності від віддаленості району.

2 місце — OkiDoki

OkiDoki пропонує спробувати як найпопулярніші рецепти піци, так і окремі пропозиції для веганів і любителів нестандартних комбінацій інгредієнтів. Гості відзначають оперативну роботу і ввічливість кур'єрів. Мінімальна сума чека для безкоштовної доставки — 250 грн.

3 місце — Маріо

Ресторан «Маріо» може порадувати й тонкими хрусткими коржами, і великою різноманітністю начинок. За відгуками відвідувачів, піцерія забезпечує швидку доставку навіть у віддалені райони міста. Кур'єр привезе їжу безкоштовно при сумі чека від 250 грн.

4 місце — New York Street Pizza

New York Street Pizza спеціалізується по нестандартним піццам. Тут ви можете спробувати «Карбонару», «Панчету». Але в основному кухня спеціалізується на американському варіанті приготування страви. Любителям гострих відчуттів підійде «Діаболо», а сироманам — «4 сири». Безкоштовна доставка доступна при замовленні від 250 гривень.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 13.12.2021 | Переглядів: 837 | пицца, доставка пиццы, доставка еды

Читайте також на цю тему: