Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Класична італійська піца: експрес-доставка

Автор: Олег Ковальский, 08.09.2021, 17:21:49 Класична італійська піца: експрес-доставка
В Італії піца - це не просто їжа, а ритуал. Це - свято, яке завжди з тобою: вдома, на роботі, в гостях у друзів. Класична піца для італійців - це ціла історія! Рецепт приготування піци з сиром і шинкою має свою історію і традиції. Наприклад, існує негласне правило: тісто для піци замішувати на дріжджах і без яєць. Для піци використовується спеціальна форма, і її готують в дров'яної печі. Якщо вас зацікавила піца в рівному, то можете бути впевнені в тому, що вона буде приготовлена за класичним рецептом.

У чому секрет цієї страви?

Крім того, піца обов'язково печеться в дров'яному грилі, в якому завжди є вугілля. І за традицією, піч повинна бути повністю закрита. Наперекір тому, що піца готується в печі, вона залишається смачною.

  • Піца швидко втамовує голод, а також допомагає не перевантажувати шлунок важкою їжею.
  • Піца - це відмінний профілактичний продукт від гастриту та інших розладів шлунково-кишкового тракту.
  • Піца не містить в собі продукти, які можуть негативно позначитися на вашому здоров'ї.
  • Піцу можна доставити додому, на роботу, в офіс (кафе).
  • Ви можете бути впевнені в тому, що навіть в розпал робочого дня ваша піца буде гарячою і смачною.
  • Різноманітність начинок.


Ресторан готує класичні та вегетаріанські версії піци. Вишукана і пікантна, гостра і солодка - піца може бути будь-хто. А ще ми хочемо, щоб наша піца була якомога більше схожа на традиційну італійську, тому вибираємо для неї тільки найсвіжіші і якісні інгредієнти. Що стосується начинки, то ми прагнемо, щоб в ній було все, що завгодно!

Чому ця страва стала настільки популярною і чому саме вона набула такої популярності в Україні?

 По-перше, піца - це смачне і ситне блюдо. Це блюдо, яке готується на основі борошна, масла, солі, дріжджів та інших інгредієнтів. Піца - це один з найпопулярніших видів їжі у світі! По-друге, піца - дуже просте блюдо. У піці всього дві складові - тісто і сир.

Не потрібно довго стояти біля плити, не потрібно стояти та замішувати тісто вручну, а потім чекати поки воно підніметься і т.д. по-третє, для приготування піци необхідно мінімум інгредієнтів. Всі інгредієнти для піци можна купити на будь-який смак в будь-якому супермаркеті.

Її люблять абсолютно всі: від дітей, до дорослих. Піца підходить як для великої компанії, так і для пари. Італійські кухарі свого часу відкрили секрет, що якщо тісто для піци приготувати за спеціальною технологією, то це блюдо стає більш ситним, а його смак насиченим. Сьогодні саме цей рецепт є основою приготування класичної основи піци по-італійськи. Класична піца неймовірно смачна. Вона відмінно втамовує голод, але при цьому дуже ситна.

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 08.09.2021 | Переглядів: 1399 | доставка еды, доставка пиццы, пицца

Читайте також на цю тему: