Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Неповторний смак Італії

Автор: Сергій Ковальчук, 18.11.2019, 23:48:47 Неповторний смак Італії

Кожна країна має свої національні страви з якими вона асоціюється. В Україні це борщ і вареники, в Грузії хачапурі, в Польщі журек, а в Італії піца. Зараз смачна і ароматна піца стає доволі популярною в Україні. Нею можна посмакувати на обід чи вечерю, поспілкуватися з друзями за піцою і вином, організувати романтичну вечерю в італійському стилі.
 

Цікаво про піцу

Піца - відома в цілому світі італійська страва у формі круглого коржа з різноманітною начинкою і соусами. Найтрадиційнішою начинкою до піци є сир, зокрема моцарела, томати, шинка, ковбаса, гриби і морепродукти. Столицею цієї страви вважають вважають місто Неаполь. Вперше піцу готували ще в древньому Римі, вона мала назву піца неополетана, приготовлена на деревному вугіллі. Цікавою є історія найбільш популярної піци Маргарити. Її назва походить від імені савойської королеви Маргарити, для якої спеціально приготували піцу з помідорами, моцарелою та базиліком. До речі кольори страви білий, червоний і зелений такі ж як на прапорі Італії.

Піца - страва, яка готується просто і швидко та складається із багатьох корисних і поживних продуктів. Існує дуже багато видів та рецептів приготування, в кожній країні є свої особливості приготування цієї страви. В Україні піца теж користується заслуженою популярністю. Готують її і вдома, а частіше в спеціальних закладах - піцеріях.
 

Чому піца в піцерії Піца Кінг є по-королівськи смачна і соковита?

В наш час великої зайнятості і швидкого ритму життя у людей все менше залишається часу на приготування їжі. А також люди намагаються знайти оптимальне співвідношення "ціна-якість" , тому великою популярністю користуються заклади харчування, які працюють цілодобово та готують смачну і корисну їжу за доступною ціною. В такому випадку ви будете цілком задоволені, якщо зайдете чи замовите страви в українській мережі піцерій Піца Кінг. Наші заклади- це частинка сонячної Італії, де можна скуштувати і замовити різноманітні смачні страви, зокрема піцу.

Наші переваги:

  • великий асортимент страв, приготовлений із якісних продуктів, в тому числі італійських томатів;
  • спеціальні конвеєрні печі, які рівномірно і швидко випікають піцу;
  • можливість цілодобового замовлення і доставки піци;
  • неповторна атмосфера і інтер'єр наших закладів;
  • можливість самому собі сконструювати піцу із поданих компонентів;
  • більше 24 видів смачної і соковитої піци;
  • багато акційних пропозицій та знижки для постійних клієнтів, кінги;
  • наші страви і десерти можна забрати самому або замовити доставку до вашої квартири чи офісу;
  • наші рецепти відточені, продукти відібрані, якість перевірена.


Приходьте чи дзвоніть до нас і ми зробимо вам свято душі і тіла, подаруємо вам смачну подорож у країну справжньої піци.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 18.11.2019 | Переглядів: 2094 | доставка пиццы, пицца

Читайте також на цю тему: