Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Огляд популярних піцерій в Житомирі

Автор: Оксана Загороднюк, 06.10.2021, 16:17:57 Огляд популярних піцерій в Житомирі

Вийти з дому та провести гарно час завжди можливо у піцеріях міста. Обирайте найкращі заклади, заглядайте в ресторан Монопіца у Житомирі, смакуйте найкращими стравами за справжніми італійськими рецептами. Або обирайте інше місце, де також радо зустрічають гостей та запропонують чудове меню.

Доставка пиццы на дом от ресторана Монопицца в г. Чернигов* - 1NEWS.COM.UA

Monopizza

Monopizza в Житомирі – один з найкращих закладів, де раді вітати гостей у залі та приймають замовлення на доставку. Заклад пропонує цікаве меню, в якому особливе місце займає саме піца. Але не менш цікавими є інші страви.

Клієнти можуть обирати найкращий смак, бо серед пропозицій найрізноманітніші варіанти. Можна отримувати насолоду від м`ясних сортів, а також розглядати варіанти з сиром та овочами. Є чудова піца з морепродуктами для тих, хто не уявляє своє життя без мідій та креветок. А для поціновувачів унікальних смаків тут запропонують оригінальні рецепти, до яких відносять піцу Козацька.  Це італійська страва з автентичним смаком.

Монопіца працює швидко. Страви готують тільки після отримання замовлення, але завдяки встановленому сучасному обладнанню на це потрібно всього 15 хвилин. Тому клієнти не будуть довго очікувати своє замовлення у залі. А кур’єри швидко привезуть його за адресою.

Можна отримувати цікаві пропозиції для заощадження. У Monopizza постійно є акційні товари, тому обов’язково переглядайте меню, щоб не пропустити найцікавіше.

Маріо

Одна з найпопулярніших піцерій у місті. Тут завжди раді гостям та запропонують багато різних страв. Салати, закуски, паста та дуже смачна та різноманітна піца. Оригінальні рецепти підкорюють багатьох людей, а приємна атмосфера залів допомагає трохи розслабитися.

Ресторан пропонує кур’єрську доставку, тому ласувати смачними стравами можна у будь-якому місці. Швидкість чудова, середній час доставки замовлення складає приблизно 40 хвилин.

Primavera

Чудовий вибір страв клієнти знайдуть у ресторані Primavera. Тут різні пропозиції, але звертайте особливу увагу на піцу. Вона чудова та досить різноманітна, щоб кожен з гостей закладу міг обрати для себе найкращий варіант.

Отримати піцу з ресторану вдома чи в офісі – це не проблема. Замовляйте доставку та очікуйте прибуття кур’єра. Середній час – 40 хвилин, саме за цей період кухарі встигають приготувати смачну піцу, а кур’єри добратися до м’ясці призначення.

Otto Miracoli. Pizza & more

Піцерія пропонує спробувати справжню італійську піцу. Смачні рецепти підкорюють тих, хто відвідав її. Вона розташована у самому серці міста, запрошує приємно провести час у затишному невеликому залі ресторану.

Якщо немає часу на відвідування закладів, замовляйте доставку за вказаною адресою. Кур`єри оперативно дістануться до вашого дому чи офісу та привезуть ще гарячу піцу, яка кухарі щойно приготували саме за вашим замовленням. Смакуйте найкраще від відомих закладів Житомира!

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 06.10.2021 | Переглядів: 793 | пицца, доставка пиццы

Читайте також на цю тему: