Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Июнь » 25 » 21:01:25

В Житомирской области задержан парень перевозивший "Амфетамин", "Экстази" и марихуану

25.06.2008, 21:01:25 4813 0
В Житомирской области задержан парень перевозивший

Сьогодні, 25 червня працівниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків на 236 км автошляху Київ-Чоп, поблизу м. Новограда-Волинського (Житомирська обл.), було затримано автомобіль "Ауді А-4", за кермом якого перебував  24-річний житель м. Дубно Рівненської області.  

Як повідомили «Журналу Житомира» в Управлінні служби безпеки України в Житомирській області, у салоні та багажнику авто було виявлено та вилучено 700 гр синтетичної психотропної речовини "Амфетамін", 250 пігулок синтетичної психотропної речовини "Екстазі" та 500 гр марихуани.

Окрім наркотичних засобів, правоохоронці виявили також спеціальні пристрої для вживання і зберігання психотропних речовин та електронні ваги.

За попередніми даними, молодик виконував кур’єрську доставку наркотичних засобів у Рівненську, Волинську, Київську та Житомирську області, він же був і реалізатором цього небезпечного товару, який у подальшому  розповсюджувався серед молоді у розважальних закладах.

Як зазначив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Житомирській області Сергій Дзюбенко, цьому затриманню передувала кропітка робота оперативників щодо відстеження, документування та перекриття міжнародного каналу ввезення на територію держави із сусідньої Польщі наркотичних засобів.

Вилучена партія наркотиків за цінами чорного ринку оцінюється у суму понад 150 тисяч гривень.

Наразі за даним фактом порушено кримінальну справу за ч.3 ст.307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), відповідно до якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Молодик, що вже відповідав перед законом за скоєння квартирної крадіжки, та його 21-річна співмешканка, що супроводжувала підозрюваного у небезпечних подорожах, затримані. Розслідування триває.

Загалом з початку року вже перекрито 7 міжнародних каналів постачання наркотичних засобів, переважно синтетичного походження, на територію України.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: