Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2009 » Сентябрь » 22 » 14:10:20

На житомирском автовокзале задержан житель Киева с 450 гр амфетамина. ФОТО

22.09.2009, 14:10:20 5575 5
На житомирском автовокзале задержан житель Киева с 450 гр амфетамина. ФОТО

На Житомирщині працівники міліції затримали наркокур’єра, який привіз з Києва до Житомира майже півкілограма амфетаміну. Про це «Журналу Житомира» повідомила Алла Ващенко, ВЗГ УМВС України в Житомирській області.

Пізно увечері 18 вересня працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків затримали у приміщенні автовокзалу 23-річного киянина. Хлопець приїхав до Житомира ще вранці, близько 10 години, на власному авто. Однак певні справи змусили затриматись до пізнього часу.

Увесь час, допоки він мандрував містом, за ним уважно спостерігали оперативники, яких цікавила справжня мета приїзду столичного гостя.

Відвідавши в обласному центрі декілька розважальних закладів та вдосталь посмакувавши місцевої кави, незнайомець зробив декілька телефонних дзвінків та повернувся до вокзалу. Тут він ще вранці залишив у камері схову невеличкий пакунок – картонну коробку у поліетиленовому пакеті.

Чому невеличкий багаж киянин не став возити за собою містом у машині? Навіщо він йому увечері? І нарешті, що саме у цьому таємничому пакеті?

Працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС, аби отримати відповіді на ці запитання, дочекались, допоки гість забере свої речі з камери схову, та затримали його.

Як прокоментував подію «Журналу Житомира» начальник ВБНОН Сергій Дзюбенко, під час огляду у пакунку незнайомця було вилучено пакет з порошком білого кольору, близько 450 грам. За інформацією оперативників вилучена речовина є сильнодіючим психотропним синтетичним наркотиком – амфетаміном. Однак остаточний висновок зроблять експерти, які проводять відповідні дослідження.

За попередніми даними, молодик приїхав до обласного центру з метою реалізації даного товару. Водночас під час затримання він стверджував, що в м. Житомирі лише проїздом і жодних справ тут не має.

На скільки це так, з’ясується під час проведення відповідних перевірок. У працівників міліції є підставити стверджувати, що виявлені 5 вересня у 27-річного жителя смт. Новогуйвинська 20 грам порошкоподібної психотропної речовини мають це ж саме походження.

Наразі вирішується питання про порушення за даним фактом кримінальної справи.




   



   

Тэги: наркотики, амфетамин, наркокурьер

Схожі новини:


Комментариев: 5
Olchik
1 Ольчик (Olchik)   • 14:27:57, 22.09.2009 [Материал]

"Увесь час, допоки він мандрував містом, за ним уважно спостерігали оперативники, яких цікавила справжня мета приїзду столичного гостя."

Смешно подано материал, такое впечатление, что за каждым прибывшим они следят))))

muza
2 Мария (muza)   • 14:45:08, 22.09.2009 [Материал]

они повсюду, они следят за каждым из нас)))))
такое ощущение что нашей милиции просто повезло
Коська
3 Светлана (Коська)   • 16:00:13, 22.09.2009 [Материал]

Стаья похожа на сказку со счастливым концом для славных работником УМВД..... и информация в ней подана так, будто такое понятие, как "тайна следствия" вообще у нас не существует....классно!
Deterioration1
4 Gen Det (Deterioration1)   • 16:17:58, 22.09.2009 [Материал]

Изложение похоже на сказку: В некотором царстве, в некотором государстве жил-да был Иван-дурак........
Druggroove
5 Сирожа (Druggroove)   • 14:32:45, 24.09.2009 [Материал]

та сдал какой-то петушара и плюс ещё лоховской мусорской фарт. Он зря на вокзал вернулся, прочухал наверное что пасут суки, решил заехать забрать товар и спетлять, а тут оппапа... по-другому менты ждали б контрольную закупку, чтобы сразу сбыт повесить
Оголошення на ЖЖ інфо: