Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2016 » Январь » 19 » 13:36:49

Керівництво та працівники Житомирської кондитерської фабрики «ЖЛ» вимагають дотримання підписаних домовленостей     Реклама  

19.01.2016, 13:36:49 4069 10 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Керівництво та працівники Житомирської кондитерської фабрики «ЖЛ» вимагають дотримання підписаних домовленостей

Працівники компанії «ЖЛ», які через довготривалий корпоративний конфлікт не можуть працювати, прийшли до стін своєї кондитерської фабрики.

На збори трудового колективну прийшли працівники, які зараз знаходяться у вимушеній оплачуваній відпустці і чекають, коли зможуть вийти на роботу. З вікон четвертого поверху виглядають люди, які пішли на роботу до іншого директора, якого співробітники «ЖЛ» вважають самоназваним.

«Вони пишуть заяви на роботу на ЗАТ “Житомирські ласощі”, при цьому вони не звільнюються з ТДВ “ЖЛ”, ніхто не пише заяви на звільнення, ніхто не забирає свої трудові книжки. Просто пишуть заяви і ходять туди нібито на роботу. Офіційно, звісно, там ніхто нікого не приймає, тому що це, наскільки я знаю, теж не зареєстроване підприємство. Вони там ходять, відкривають цехи, користуються майном фабрики на свій розсуд, що є абсолютно незаконним», - розповідає працівник кондитерської фабрики «ЖЛ» Валентина Костюченко.

Голова наглядової ради ТДВ «ЖЛ» закликав не довіряти опонентам, які вже порушують усі домовленості, зокрема підписаний меморандум.



«Мені прийшлося на це піти, щоб не пролилася кров і щоб не збулася мрія Авакова, Пашинського і всіх сказати потім, що я підбурював людей, щоб мене заарештувати. Ми домовилися, підписали меморандум і зняли соціальну напругу. Але з бандитам ніхто не буде підписувати жодних меморандумів. Але ті ж бандити почали їх одразу порушувати, почали відкривати приміщення, красти все», - каже голова наглядової ради ТДВ «ЖЛ» Ігор Бойко.

«Вони якусь лінію запустили, вкрали в нас сировину, тому що своєї сировини не завозили і почали випускати вафлі “Артем”. І ті люди, які прийшли до них, просто не розуміють, що це крадіжка. Їхніми руками ця крадіжка відбувається», - додає співробітник ТДВ «ЖЛ» Роман Шевченко.

Підтримати працівників приїхав і Народний депутат України Борислав Розенблат.

«Як депутат Верховної Ради, я не можу спокійно спостерігати, коли йде захоплення фабрики, коли тут проходять якісь бійки, коли фабрики вимушені захищати своїм власним життям і здоров’ям майно фабрики. Для мене, корпоративний спор вирішуйте, будь ласка, в судах. Хай там визначаються хто правий, хто не правий, але сьогодні фабрика повинна працювати. Ці люди, які сьогодні стоять на вулиці, повинні бути в цехах, вони повинні отримувати зарплатню і мати можливості для того, щоб годувати свої родини», - вважає Борислав Розенблат.

Керівництво кондитерської фабрики наголошує на тому, що попри вимушену зупинку виробництва, гарантує своїм працівникам збереження робочих місць і виплату заробітних плат, та закликає не піддаватися на обіцянки опонентів, - інформує Житомир.info.











Тэги: Житомир, Житомирские ласощи, ЖЛ

Схожі новини:


Комментариев: 10
HOOLIGAN
1 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 15:15:08, 19.01.2016 [Материал]

- суд ничего не решил(решил конечно, но всем насрать)
- титушки ничего не решили
- мусора ничего не решили
....может как раньше в колхозе: проголосовали работники да и поделом
tonn
4 tolik (tonn)   • 17:05:04, 19.01.2016 [Материал]

Да ,наверное таким способом-оптимально.Тока ж ,как-эта "марионетка"(с позволения сказать)рогаль-весь в своего кукловода-лещинского.Они вообще на вампиров похожи,неправда ли.
Artmaker
2 Евгений (Artmaker)   • 15:44:54, 19.01.2016 [Материал]

У меня дружок на фабрике в руководстве среднего звена долгое время работал. Я его спрашивал, что у вас там к чему. С его слов, после приватизации фабрики Лещинский с иностранными инвесторами поставили Бойка "у руля" на ЗП 120 000 $ в год +15% акций. Ну, а "мальчик подрос" и понял, что "маловато будет". При участии Пашинского при Яныке фабрику у "забугорников" элегантно отжали (при том, что средства в развитие ими стабильно вкладывались порядка 3 000 000 $ в год) и переписали на Бойко. Потом всё как-то поменялось и стало совсем сложно. А Бойко с Пашиком стал в контрах, и теперь Пашинский помогает новым бывшим совершить обратный отжим. Работягам один тузик чья фабрика, была бы зарплата. Грудью стоят приближённые к собственникам с той и другой стороны, они и народ мутят. Ну, а Пашинский рейдер как ни крути))) Как-то так:)
tonn
3 tolik (tonn)   • 16:53:52, 19.01.2016 [Материал]

Скромней нужно быть ,дружище(с такой риторикой)"Где чалился или ещё чалишь"?))(внатуре)(пашик,яныке,насяльник-вот так каша).
Artmaker
5 Евгений (Artmaker)   • 18:44:37, 19.01.2016 [Материал]

Чувство юмора нужно иметь, дружище. Дольше проживёшь)))
tonn
6 tolik (tonn)   • 19:23:59, 19.01.2016 [Материал]

В чём то ты,прав дружище.Спасибо за любезность.
Cobalt
7 Cobalt (Cobalt)   • 19:29:06, 19.01.2016 [Материал]

"...Где чалился или ещё чалишь..."
А ты со шконки маляву строчишь? ;-)
tonn
8 tolik (tonn)   • 20:44:00, 19.01.2016 [Материал]

а ты,дарогой,как всегда - изьяны ищешь.Нет не со шконки.,а вырывать из контекста,незачем.
karamel
9 Карамель (karamel)   • 21:06:36, 19.01.2016 [Материал]

Мой бог!Как достало это вранье,-люди не увольняются,а где трудовые?
Их вывезли в неизвестном направлении,сырьё воруют,ложь!!!!!!!!!!все склады опечатаны.Один стащает уголовными делами,второй маслом мажет-все хорошо,а работы как не было,так и нет и зарплату за декабрь выдрать нельзя,никто ничего не знает пинают простой люд от начальника к начальнику,короче полная анархия!люди пришли на митинг только из за слухов,что будут давать зарплату и 13-ю,80% пришедших,уже написали заявления,только молчат,боятся,а те кто выступает,в большинстве своем отрабатывает ,полученные деньги и не три сотни,как простому люду,а десятки тысяч. Закрыть бы Бойко и Лещинского в холодном ангаре и не выпускать пока не договорятся.
tonn
10 tolik (tonn)   • 11:26:04, 20.01.2016 [Материал]

Потому что не всё так гладко(в действительности),происходят процессы(судовые,переговорные).А вы отчасти ещё вносите-розбрат,дезинформируя при этом.Действительно,серёзностьпроисходящего ,зашкаливает.При этом нельзя отбрасывать ,всё разумное,истинное,законное.Будьте бдительны+внимательными.
Оголошення на ЖЖ інфо: