Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2018 » Июнь » 23 » 14:22:44

Понад 40 учасників конкурсу від Фонду родини Розенблат відвідали концерт «DZIDZIO»     Реклама  

23.06.2018, 14:22:44 4282 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Понад 40 учасників конкурсу від Фонду родини Розенблат відвідали концерт «DZIDZIO»

Понад 40 житомирських школярів, які брали участь у конкурсі «Співай, Житомир!», відвідали концерт українського виконавця «DZIDZIO». Квитки талановитим дітям  подарували організатори конкурсу -  Фонд родини Розенблат.

«Ми оголосили конкурс «Співай, Житомир!», щоб дітки могли проявити себе. Вони співали пісні українською мовою і надсилали нам відеозаписи своїх виступів. Робіт прийшло дуже багато! Наші маленькі житомиряни дуже талановиті! Звісно, ми заохочували переможців конкурсу призами, а ще вирішили закупити квитки на концерт відомого українського виконавця «DZIDZIO». Він дуже популярний у дітей. Тож 17 травня, під час нагородження, повідомили цю новину і вручили квиточки нашим юним співакам. Діти були в захваті», - розповіла голова правління Фонду, Олена Розенблат.

Концерт відбувся у Житомирі, у літньому театрі «Ракушка», 22 червня. 

«Моїй доньці  дуже сподобалось все! Ми вдячні за конкурс, за такі гарні призи,  за таку можливість для дитини! Крістіні 8 років і вона дуже щаслива, що потрапила на цей концерт, вона  давно мріяла побувати у «DZIDZIO» на концерті! Каже, що натанцювалась і наспівалась. Ми взагалі випадково взяли участь у  конкурсі «Співай, Житомир!», нам друзі скинули посилання на умови конкурсу на сторінці Фонду і нам так пощастило! Донька виграла його! Вона дуже гарно співає у нас. Побільше би таких конкурсів для дітей  проводили у нас», - каже  Ірина Григорчук, мама переможниці конкурсу у номінації «Соло», Крістіни Григорчук.


«Мені дуже сподобався концерт, я на нього чекала. Люблю «DZIDZIO», його пісні. Рада, що взяла участь у цьому конкурсі, такі конкурси треба проводити», - розповіла учасниця конкурсу «Співай,Житомир!», Дарина Кучерук.

«Дитині концерт дуже сподобався, вона там біля сцени стрибала і співала, навіть диск та листівки отримала зі сцени від «DZIDZIO». Треба ще проводити такі конкурси, вони мотивують дітей», - розповіла Світлана Кобилинська, мама Вікторії Кобилинської, учасниці конкурсу.  

Фонд родини Розенблат постійно організовує творчі конкурси для школярів.

«В Житомирі багато талановитих дітей. Ми переконались в цьому, коли проводили конкурс для юних художників «Україна моєї мрій», або ж  для поетів і декламантів «Моя рідна українська мова», для науковців. Дітей треба заохочувати проявляти себе. І ми, наш Фонд, намагаємось це робити», - розповів засновник Фонду, Борислав Розенблат.



Тэги: Дзидзьо, фонд родини Розенблат, дети

Схожі новини:


Комментариев: 3
Юрко
1 Юрій Градовський (Юрко)   • 22:27:21, 23.06.2018 [Материал]

Нічого, "дебильная страна" дала йому ці кошти в якості компенсації за житло.
garold
2 Кonstantin (garold)   • 09:17:11, 24.06.2018 [Материал]

А чего на фоне мэрии,пристрелка на будущее?
Рашатумбай
3 Александр (Рашатумбай)   • 16:17:07, 24.06.2018 [Материал]

До чого в твоєму коменті "Слава Україні" ?
Оголошення на ЖЖ інфо: