Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Новини України » 2019 » Февраль » 21 » 17:39:52

Жителі громади вирішують, які проекти потрібно втілювати на місцях, – Ігор Гундич у Брусилівській ОТГ

21.02.2019, 17:39:52 2320 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Жителі громади вирішують, які проекти потрібно втілювати на місцях, – Ігор Гундич у Брусилівській ОТГ

У Брусилівській громаді жителі затвердили перспективні проекти на 2019-2021 роки, які саме на їхнє переконання варто втілювати у життя першочергово. Це і ремонт доріг, і реконструкція шкіл, і створення ЦНАПу, і будівництво амбулаторії та спортмайданчику.

Перспективний план на 3 роки затвердили сьогодні, 21 лютого, під час виїзного засідання Ради регіонального розвитку, який провів голова ОДА Ігор Гундич.

Керівник області наголосив, що децентралізація, яку започаткував Президент, вже показала результати у кожній громаді Житомирщини.

«Два роки назад шляхом палких дискусій ви приймали рішення про об'єднання громади. Я переконаний, що ви прийняли мудре та зважене рішення, коли  об'єдналися в Брусилівську громаду. Адже та реформа децентралізації, яку розпочав Президент Петро Порошенко, дає сьогодні реальні плоди. Кому, як не вам, жителям громади, видніше, що потрібно робити на місцях – будувати садочки, утеплювати школи, відновлювати інші соціальні заклади. Децентралізації дала нам фінансові можливості для цього. Основне завдання – вкладати кошти в об'єкти, які відповідають вимогам часу. Це і є тими «символами» змін, які з'являються на території області та всіх громад. Тому обговорюємо, голосуємо та затверджуємо їх у березні на обласній Раді регіонального розвитку. Ваша громада фінансово спроможна і вірю, що ті проекти, які сьогодні разом заплануємо, ми зможемо втілити за 3 роки».– сказав голова ОДА Ігор Гундич.

Після голосування жителі затвердили перелік проектів, які будуть реалізовувати у найближчі 3 роки у Брусилівській ОТГ:

  • ремонт доріг: Осівці 5 км, Приворіття, Вільшанка, капітальний  ремонт Солов'ївка, Дивин, ремонт дороги по вулиці Цегельна, вулиці Євгена Червонюка смт Брусилів
  • будівництво амбулаторії на 1-2 лікаря з житлом у с. Водотиї
  • спортивний майданчик із штучним покриттям у смт Брусилів
  • створення Центру надання адмінпослуг
  • ремонт вуличного освітлення
  • реконструкція мереж водопостачання
  • Центр дитячої творчості
  • реконструкція шкіл

 


Тэги: ОТГ, Житомирщина, Гундич

Схожі новини:


Комментариев: 1
toxi
1 Роман (toxi)   • 15:01:47, 23.02.2019 [Материал]

> Жителі громади вирішують, які проекти потрібно втілювати на місцях, – Ігор Гундич у Брусилівській ОТГ

Коли вже будуть не вирішувати, що втілювати, а нарешті візьмуть і зроблят так, як треба, щб постійно не горланити про те, що ми вирішуємо, що будемо втілювати... черех років так.... 40 може і зробимо...
Оголошення на ЖЖ інфо: