Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2019 » Июль » 12 » 10:43:23

Фонд родини Розенблат передав для ТТУ 130 мобільних аптечок   PR  

12.07.2019, 10:43:23 14494 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Фонд родини Розенблат передав для ТТУ 130 мобільних аптечок

Житомирянка Олена Кузьменко водієм тролейбуса працює 37 років. Нині чи не вперше на маршрут вони з кондуктором виходять із новою укомплектованою аптечкою, які для КП «ЖТТУ» закупив і передав зранку 12 липня Фонд родини Розенблат.

«Це дуже доречний подарунок. Всяке буває. У мене, правда, всі ці роки обходилося без травм, але пасажирам потрібно. То спека, то погане самопочуття, втрачають свідомість – ми перші, хто приходить на допомогу. Тепер я знатиму, що у мене під руками власна аптечка. Тут все необхідне, дуже зручно зберігати і використовувати», - говорить Олена Кузьменко.

Усього для ТТУ Фонд родини Розенблат придбав 130 таких мобільних аптечок, які встановили у тролейбусах і трамваях, що здійснюють пасажирські перевезення. Аптечки укомплектовані відповідно до ДСТУ, усі матеріали та препарати сертифіковані, купили їх у місцевого комунального фармпідприємства. 
 

«Мені приємно долучитися до гарної справи. Кілька тижнів тому зустрічався з колективом і запитав про нагальні потреби. Працівники попросили аптечки. Оперативно вирішили це питання, - каже Борислав Розенблат. – Це, здавалося б, така елементарна річ, але у скрутні хвилин реально дає можливість врятувати чиєсь життя, надати першу допомогу. Намагаємось комплексно дбати про здоров’я житомирян і покращувати умови праці робітників ТТУ».


Під час ранкового спілкування Борислав Розенблат вкотре нагадав, що з наступного року в Житомирі необхідно нарешті визначити одного генерального перевізника – ТТУ. Підприємство буде замовником всіх перевезень і збиратиме кошти на єдиний рахунок.

«Треба, щоб комунальне підприємство заробляло, а не приватні перевізники забирають найкращі маршрути і набивають власні кишені.  Це зарплати працівникам і податки в бюджет, а найголовніше – контроль і покращення якості послуг. ТТУ стане генеральним розпорядником перевезень і самостійно найматиме перевізників», - додає Борислав Розенблат.












Схожі новини:


Комментариев: 2
garold
1 Кonstantin (garold)   • 11:34:46, 12.07.2019 [Материал]

Демчик уже через Роземблата решил зайти,Гирук потерял силу?
antonvox
2 Антон А (antonvox)   • 17:50:41, 12.07.2019 [Материал]

Аптечки - для людей важнее прИзрачного офиса, который взяли в оренду на 2 месяца). Имхо.
Оголошення на ЖЖ інфо: