Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2023 » Декабрь » 29 » 17:00:40

Відомому українському співаку побили машину у центрі Варшави

29.12.2023, 17:00:40 6172 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Відомому українському співаку побили машину у центрі Варшави

Український співак Юлік шокував, що його автомобіль побили просто у центрі Варшави.

До Польщі артист вирушив разом зі співаком Заліско з благодійним туром з метою збирання коштів для ЗСУ. Минулої середи відбувся перший концерт артистів для українських біженців. А сьогодні вранці Юлік на паркінгу біля помешкання побачив свою понівечену автівку.

На думку Юліка, це була навмисна провокація нашкодити власнику авто з українськими номерами, адже жодної крадіжки чи натяку на це не було.

"Перше - шок! Далі, усвідомлення, що я роблю все правильно. Всі живі, вікна заміняться. Добре, що цінні речі та костюми ми забрали із собою. Найбільше дивує той факт вандалізму - нашкодити. І так важко, кожен українець бореться за свободу своїх територій, а тут таке. Нас не злякати, їдемо далі збирати кошти для ЗСУ", - прокоментував Юлік.

Юліку побили авто у Польщі / ©
Юліку побили авто у Польщі
Юліку побили авто у Польщі / ©
Юліку побили авто у Польщі

Юлік викликав поліцію, зафіксувавши факт заподіяння шкоди майну та поїхав вирішувати питання зі страховою.

"Коли зранку менеджер прибіг із здивованим та злим обличчям, я зрозумів, що сталось щось недобре. Він зранку пішов продовжувати оплату за паркінг і розповів, що побачив побите авто. Жах, злість. У нас і так все за графіком щільно, а тут ще пів дня прийдеться возитись. Але ми з Юліком розуміємо, що карма є і той хто це зробив буде притягнутий до відповідальності", - резюмував Заліско.


Тэги: кримінал, поліція, Польша, дтп

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: