Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Туризм

Як підібрати рюкзак для гармонійного образу?

Автор: Сергій Ковальчук, 11.04.2023, 20:26:35 Як підібрати рюкзак для гармонійного образу?

З особливого спорядження мисливців та альпіністів рюкзаки стали звичним аксесуаром у бізнес, кежуал та спорт-стріт образах. Важливо, щоб виріб не псував образ, був його невіддільною частиною. Як підібрати брендовий аксесуар, та на які корисні опції звернути увагу?

Оригінальні аксесуари трьох брендів на одному сайті

Офіційний інтернет-магазин американської компанії Samsonite в Україні https://samsonite.ua/ryukzaki-r одночасно представляє понад півсотні моделей рюкзаків бренду American Tourister та лімітовані лінії французького бренду Lipault.

Кожен виробник випускає концептуальні колекції в одній стилістиці: кілька форматів валіз, сумок, рюкзаки, б'юті-кейси, мобільні офіси. У кожній лінії особливі технології, матеріали, кольорові рішення, фурнітура. Мандрівник з валізою та рюкзаком з колекцій Eco Wave, Karissa, Urban Groove та інших виглядає стильно.

Гендерні відмінності рюкзаків

Абсолютна більшість моделей — унісекс. Колірна палітра від вугільно-чорного до яскраво-жовтого та червоного. Відрізняються дизайном дитячі вироби:

  • для дівчаток з принцесами;
  • для хлопчиків з мотивами «Зоряних війн» та супергероями.


Жіночі аксесуари — особливий напрямок дизайнерської думки. Вони компактні, елегантні, легкі, без неохайних зовнішніх кишень. У жіночих колекціях Lipault переважає пастельна бежево-бузкова гама, а також темно-синій, червоний, помаранчевий відтінки.

Рюкзаки в бізнес-стилі

Це гідна заміна класичного портфеля юриста, викладача, співробітника відділу продажів, архітектора, бізнес-коуча. Відділення для ноутбуків до міліметра розраховані на діагональ електронного гаджета.

Корисні опції рюкзаків у діловому стилі:

  • органайзер — безліч відділень для документів, канцелярії, планшетів, смартфонів, флешок;
  • вбудовані USB-порт і Power Bank — забезпечують автономну роботу далеко від стаціонарних точок електроживлення;
  • таємні кишені для важливих документів, квитків;
  • конструкція «антизлодій» — щільна підкладка, приховані під клапанами блискавки та замки;
  • коліщата та телескопічна ручка — елегантне рішення для моделей великого об'єму.


Матеріали, що використовуються для виготовлення корпусу та лямок, не псують тканину дорогого ділового костюма. Підберіть на сайті Samsonite.ua схожі по дизайну та кольоровій гамі аксесуари: косметичку, гаманець, парасольку.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Туризм" на ЖЖ.info
Туризм | 11.04.2023 | Переглядів: 946 | рюкзак, органайзер, сумка

Читайте також на цю тему: