Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

LP-MOBI: Ваш шлях до ефективних мобільних лендінгів за 5 хвилин

Автор: Сергій Ковальчук, 27.12.2023, 21:13:37 LP-MOBI: Ваш шлях до ефективних мобільних лендінгів за 5 хвилин

LP-mobi - безкоштовний сервіс для створення мобільно-оптимізованих лендінгів для онлайн-продажів. Дозволяє створити лендінг за 5 хвилин. Сервіс дає інструменти, щоб замінити картинки і текст. Також є можливість припаркувати свій домен і навіть налаштувати інтеграцію домену. 

Ось деякі з переваг, які може пропонувати конструктор сайтів LP-mobi:

  • Повністю безкоштовний тариф. В цьому  тарифі у вас буде  доступ до одного лендінгу і всіх шаблонів.
  • Безкоштовні шаблони. Усі лендінги в LP-MOBI  є абсолютно універсальними та підійдуть для більшості товарів.Є більше 10 безкоштовних шаблонів.
  • Аналітика. В особистому кабінеті ви знайдете статистику, що буде містити інформацію про всі перегляди та замовлення. Завдяки цьому, ви можете проаналізувати лендінг, змінити або покращити стратегію.
  • Вбудований хостинг. Для тих, хто не хочете купувати хостинг і витрачати час на паркування домену LP-MOBI надає вбудований хостинг. Тому, купувати свій хостинг і створювати домен не потрібно.


Створивши лендінг та використовуючи стандартний домен lp-mobi.biz, достатньо для того щоб запустити рекламу.

Однак в назві свого піддомену немає обмеження . Тобто, при створені лендінгу, ви можете обрати та вказати будь-яку назву свого сайту.

Додавання колег

Завдяки такому функціоналу  ви разом зможете використовувати лендінг для того, щоб редагувати його або створити рекламу. 

Щоб надати доступ до лендінгу потрібно, лише, додати пошту свого співробітника чи колеги.

Сервіс, навіть, дає можливість  подарувати комусь лендінг. Для цього  у вкладці “Мої лендінги” просто потрібно змінити власника.

Створення лендінгів без знань програмування


LP-MOBI дає можливість та весь функціонал для створення  лендінгу без залучення роботи програмістів. 

Ви власноруч можете змінювати картинки, текст, припаркувати свій домен та навіть налаштувати інтеграцію домену. Зрозумілий функціонал допоможе створити сайт  за 5 хвилин абсолютно безкоштовно.

Не потрібні жодні програми того, щоб викачати лендінг. Достатньо одного кліку, щоб отримати повний код лендінгу.

Завантаження лендінгів

Якщо ви хочете розмістити лендінг на своєму хостингу або просто отримати доступ до вихідного коду, вам знадобиться менше хвилини.

Потрібно перейти в особистий кабінеті та зайти у редагування лендінгу, натиснути кнопку “Завантажити лендінг” та обрати шлях його збереження.

Паркування доменів в LP-mobi

Для уникнення бану в рекламі Facebook та Instagram потрібно паркувати домен. 

Потрібно на хостингу в своєму домені створити А-запис з IP-адресою сервісу  і в редагуванні лендінгу прописати назву сайту. В кінці вам залишилось почекати оновлення DNS.

Інтеграція з LP-CRM

Сервіс надає змогу інтеграції з CRM-системою для товарного бізнесу LP-CRM, для зручності користувачів, вона здійснюється в декілька кліків.

За допомогою цієї інтеграції ви зможете дублювати всі замовлення, що надходять з ваших сайтів LP-MOBI в LP-CRM.

CRM, в свою чергу,  допоможе повністю відстежувати статус посилки, а також через статистику вести облік.

Для цього, потрібно зареєструватися в LP-CRM, далі в акаунті LP-MOBI ввести API ключ і URL-адресу CRM та увімкнути відправку замовлень. 

Інтеграція з CPASHKA

Для інтеграції потрібно декілька кліків, що значно спрощує процес.Потрібно ввести URL-адресу своєї платформи , після цього увімкніть надсилання замовлень.  У цієї інтеграції є кілька перевагї:

  • З необмеженою кількістю додавання товарів власна дропшиппінг платформа/CPA-мережа 
  • Деталізована статистика.
  • До перших 100 замовлень абсолютно безкоштовне використання
 

Повідомлення про нові замовлення в Telegram

Для вашої зручності, щоб жодне замовлення не загубилося в LP-MOBI існує функція сповіщень у Telegram.  Кілька кліків та менше хвилини, для того, щоб їх увімкнути.Потрібно запустити чат-бот через редагування лендингу, вкладка “Повідомлення”. Дуже зручна функція щоб бути в курсі про кожен лід.

Система буде надсилати всю інформацію про замовлення у повідомлення Telegram. Там буде вказана інформація про товар, ім'я та номер телефону замовника. Ця проста функція значно полегшить роботу.

Підключення лічильників FB, VK, ЯМ, GА

LP-MOB допоможе відстежувати трафік налаштованої реклами. Facebook, Google, Yandex, Mail.ru і VKontakte.

Потрібно лише  скопіювати лічильник з рекламного кабінету і вставити його в редагуванні лендінгу,  шукайте у вкладці “Аналітика”. Далі лічильник автоматично з’явиться в коді лендінгу.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 27.12.2023 | Переглядів: 237 | веб-сайт, створення сайтів, интернет бизнес, лендінг

Читайте також на цю тему: