Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Портативна акустика та системи для дому – мрія меломана

Автор: Светлана Егорова, 29.12.2021, 14:11:09 Портативна акустика та системи для дому – мрія меломана
Кілька десятків років тому меломани тільки могли мріяти про таку різноманітність на ринку акустичних систем. Сьогодні магазини пропонують такий широкий вибір, що покупці губляться і часто роблять помилки. Величезною популярністю користуються пристрої від Apple, і ім'я цього бренду є гарантією якості.

За останні кілька років компанія-виробник випустила на ринок такі аксесуари, які перевернули уявлення користувачів щодо якості звучання. Маленькі, бездротові, невагомі – вони перевершують навіть найсміливіші очікування. Щоправда, вартість їх у магазинах була і залишається високою. Засмучуватися не потрібно, оскільки портативна акустика пропонується за доступною вартістю в магазині «Свайп».

Переваги портативної акустики

Девайси з інтегрованою системою для посилення гучності є маленькими колонками, які можна використовувати не тільки вдома, але і під час поїздок, подорожей, прогулянок містом. Вони легко поміщаються в рюкзак, мають малу вагу та доступну вартість.

Серед переваг можна відзначити:

Простота у використанні

  • Підключати підсилювач немає потреби;
  • Можливість синхронізації з різними пристроями;
  • Можливість встановлення на велосипед чи іншу техніку;
  • Робота в автономному режимі багато годин за рахунок потужних акумуляторів;
  • Широкий модельний ряд.


Каталог магазину «Свайп» включає безліч моделей. Є можливість покупки не лише в інтернеті, а й офлайн, оскільки продавець має торгові точки у різних містах.

Яку акустику вибрати для дому

Якщо ви хочете підшукати акустичні системи для дому, то робити вибір слід дещо в іншому сегменті. Портативні колонки для цих цілей теж підійдуть, але спеціалізована електроніка набагато краще виконуватиме свої функції. Такі моделі досить посилять звучання під час прослуховування аудіофайлів на телефоні, ноутбуці чи планшеті.

Вартість акустичних систем для будинку дещо вища, ніж портативних аналогів, і це виправдано їхньою комплектацією та ширшими можливостями. Вибір магазину «Свайп» пропонується настільки широкий, що зробити вигідне придбання зможуть люди з різним достатком. При покупці зважайте на музичний жанр, потужність процесора пристроїв, розміри приміщення, в якому збираєтеся зробити установку, а також особливості ресивера.

Звертайтесь за безкоштовною консультацією до менеджерів інтернет-магазину Свайп.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 29.12.2021 | Переглядів: 1138 | Акустика, портативная акустика, музыка

Читайте також на цю тему: