Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Де знайти найкращі українські серіали?

Автор: Сергій Ковальчук, 19.07.2022, 12:27:37 Де знайти найкращі українські серіали?

Наразі, відсоток українського контенту у всесвітній мережі зростає. Багатьом мешканцям нашої держави дуже важливо дивитися кіно та телебачення рідною мовою. Відтепер рішення є. Адже дивитись серіали на OLL.TV можна українською, також на сайті ви знайдете безліч медіаконтенту вітчизняного виробника. 

Що таке OLL.TV?

OLL.TV – це великий інтернет-портал, де ви можете знайти безліч фільмів та серіалів українського виробництва. Весь контент зручно структурований, тому вам не потрібно витрачати багато часу на пошук. До того ж тут ви знайдете фільми з українською озвучкою та отримаєте доступ до кращих вітчизняних телеканалів.

І все це за ціною однієї підписки. Дивитись серіали на OLL.TV та обрані фільми ви зможете на декількох пристроях одночасно. Це є дуже зручним рішенням для великих та маленьких родин.

Якість звуку та зображення знаходиться на високому рівні. База медіаконтенту постійно оновлюється. 

Що подивитися?


Якщо ви не знаєте які українські серіали вам варто подивитися, рекомендуємо:

  • «Зломовчання» – історія про сексуальне рабство, що заснована на реальних подіях, деякі моменти важко сприймати, тому картину не слід обирати для сімейного перегляду;
  • «Швидка» – комедійний серіал про життя парамедиків;
  • «Дитячий охоронець» – історія про те, що бажане не завжди збігається з реальністю, кіно сподобається як підліткам, так і їх батькам;
  • «Мертві лілії» – загадкова детективна історія, що не поступається за сюжетом романам, навіть видатної Агати Крісті;
  • «Люся Інтерн» – кумедний багатосерійний фільм про те, що навіть ті, кому трохи за 30, можуть почати життя спочатку й реалізувати дитячу мрію.


І це лише малий перелік найновіших картин. Радимо вам завітати у відповідний розділ на порталі OLL.TV, щоб знайти там багато цікавого. А якщо ви полюбляєте дивитись закордонні фільми та серіали з українською озвучкою, тут ви також знайдете чимало варіантів.

Насолоджуйтесь справжнім українським кіно, живіть справжнім життям та добре проводьте час. Приємних переглядів!

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 19.07.2022 | Переглядів: 945 | сериалы, oll.tv, кино, телевидение

Читайте також на цю тему: