Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Скляна перегородка для душу Eraglass

Автор: Олег Ковальский, 27.02.2024, 17:06:29 Скляна перегородка для душу Eraglass

Плануючи інтер’єр у ванній кімнаті, хочеться зробити простір в ній максимально комфортним. На сьогодні вироби з  ударостійкого скла мають велику популярністю серед великої кількості дизайнерських рішень. Якщо ви не уявляєте своє життя без комфорту, полюбляєте сучасні рішення в інтер'єрі, тоді варто віддати перевагу саме елегантності та простоті. Скляна перегородка для душу стане ідеальним рішенням, як для маленької, так і великої ванної кімнати. 

перегородка eraglass

Чому перегородки зі скла для душу є такими популярними?

Окрім того, що скляні перегородки мають сучасний вигляд та можуть бути використані у будь-якому інтер'єрі, вони мають переваг, які роблять їх особливими:

  • Матеріал. Гартоване скло є унікальним матеріалом, яке має рівну поверхню, добру міцність та досить гарну стійкість до води, корозії, а також появи плісняви. 
  • Різноманіття. Конструкції для душу зі скла можуть бути виконані у будь-якому дизайні, кольорі, з візерунком, повністю прозорими чи матовими.
  • Багатофункціональність. Скляні перегородки одночасно можуть бути використані у якості захисту підлоги від потрапляння води та, як елемент для зонування ванної кімнати.    
  • Естетичність. Перегородки виконанні зі скла набагато кращі ніж конструкції, які  виготовляють із пластику, чи з інших матеріалів. Такі вироби мають неперевершений вигляд і в них  майже відсутні недоліки.


Перегородки для душу, котрі виготовлені із якісного скла та фурнітури, здатні максимально довго дарувати естетику та красу кожній ванній кімнаті.   

Що варто врахувати при виборі скляної перегородки для душу?

Перш ніж замовляти такий вид конструкції у ванну кімнату, варто звернути увагу на важливі складові, які допоможуть зробити правильний вибір:

  • Прозорість та проникність світла. Скло для душу може бути як повністю прозоре, напівпрозоре чи не прозоре. Перегородка, котра виготовлена з матового скла, дозволить відчувати себе більш комфортно та впевнено на самоті.
  • Дизайн. Такі конструкції для душу можуть мати певні візерунки. Наявність здатна додати оригінальності всьому простору ванної кімнати.  
  • Спосіб відкривання. По способу відкривання конструкції бувають розсувного, складного, розпашного типу. Такий матеріал як скло може встановлюватися на ролики чи петлі. 
  • Фурнітура. Саме фурнітура є один із найважливіших параметрів при виборі. Від її якості залежить безпечність та довговічність конструкції, а також її герметичність.


Знаючи такі параметри ви зможете обрати найбільш якісну конструкцію для душу.

В чому полягають основні переваги скляних перегородок зі скла для душу?

Обираючи скляну конструкцію для душу ви обираєте вироби які мають наступні переваги:

  • Стійкість до механічного впливу. Скло, яке використовується для виготовлення перегородок є дуже міцним та здатне витримати значні навантаження.
  • Гігієнічність виробів. За конструкцією дуже легко доглядати, завдяки матеріалу виготовлення на ній не утворюється цвіль, грибок чи іржа. 
  • Безпечність. Для створення таких виробів використовують тільки  безпечне скло, тому навіть якщо воно розіб’ється, в його уламках ви не знайдете гострих кутів.
     

Чому варто замовити скляні перегородки для душу у компанії  Eraglass ? 

Якщо ви плануєте придбати скляні перегородки для душу, то вам варто звернутись до кваліфікованих фахівців компанії Eraglass, котрі залюбки допоможуть вам обрати найкращий варіант виходячи із ваших особистих побажань. 

скляна перегородка eraglass

Компанія надає послуги проєктування, виготовлення та монтажу скляних конструкцій. Майстри обожнюють справу, котрою займаються, тому виготовляють лише оригінальні та надійні конструкції зі скла. Для цього фахівці використовують лише якісні матеріали та фурнітуру. Замовити скляну перегородку для душу ви можете на сайті компанії Eraglass, зателефонувавши телефоном чи заповнити спеціальну форму.

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 27.02.2024 | Переглядів: 274 | уют, душ, дом, перегородка, Ванная

Читайте також на цю тему: