Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Як вибрати тюльпани

Автор: Мария Никулина, 20.12.2023, 18:59:49 Як вибрати тюльпани

Популярність тюльпанів пояснюється їх привабливістю та ніжністю, що до вподоби, як молодим дівчатам, так і дорослим жінкам. Найбільший попит квіти мають на початку весни: саме їх власники квіткових крамниць виставляють на перший план. Але, потрібно врахувати той момент, що тюльпан – досить тендітна рослина, тому для збереження її привабливості протягом певного часу, необхідний правильний підхід при виборі.

Сьогодні можна тюльпани купити у Львові за доступними цінами. Важливо орієнтуватися на особливості вигляду квітки, що дозволить підібрати оптимальний варіант.

Увага на вартість

Слід з розумінням поставитися до того, що більшість цибулин тюльпанів завозиться в нашу країну з Голландії. Плюс: варто прийняти до уваги витрати на вирощування та транспортування посадкових матеріалів. Тому, якщо постачальник пропонує тюльпани за заздалегідь низкою ціною, рекомендується пошукати інше рішення.

Також фахівці пропонують ретельно оглянуті квіти. В ідеалі, потрібно орієнтуватися на рослини першого або преміум-класу. Вони відрізняються насиченими кольорами квітів та листами ярко-зеленого кольору без пожовтіння, плям або порушень цілісності.

На що звернути увагу при виборі

Щоб продаж квітів приніс прибуток, варто дивитися про особливості стану тюльпану на момент покупки. Є три варіанти:

  • бутон;
  • напіврозкрита квітка;
  • повноцінне розкриття.


Трохи детальніше. Бутон, в якому ще немає кольорів, спеціалісти радять купувати у разі необхідності в довготривалому транспортуванні. Щоб рослина набула товарного вигляду, флористи радять дотримуватися порад щодо вирощування. Напіврозкрита квітка – це ідеальне рішення для прибуткової реалізації. При придбанні бутонів з повноцінно розкритими бутонами слід оперативно їх продати, максимум 2-3 дні. Щоб трохи збільшити термін, протягом якого тюльпани не втратять зовнішньої привабливості, ключове значення має зберігання в темному прохолодному місці.

Де купити квіти

Цікавлять тюльпани за доступними цінами? При переході за посиланням https://raiflora.com.ua/product-category/tyulpany/ є можливість познайомитися з особливостями роботи професійної квіткової крамниці. При пропонуємо виключно оптовий продаж широкого асортименту квітів. Наявність спеціально обладнаного транспорту гарантує щвидку доставку по всіх регіонах країни. Вартість та терміни оговорюються індивідуально.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 20.12.2023 | Переглядів: 342 | Букет, цветы, тюльпаны

Читайте також на цю тему: