Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Найпопулярніші способи здійснення міжнародних доставок

Автор: Світлана Прокоф'єва, 02.02.2020, 17:25:36 Найпопулярніші способи здійснення міжнародних доставок
Останнім часом все більшої популярності набуває виконання міжнародних доставок товару різного характеру. Це зручний та вигідний спосіб транспортування для малого та великого бізнесу. Міжнародна доставка часто потрібна не тільки для перевезення товару, але й важливих документів, що стає ключовим при підписанні угод між організаціями.

Компанія NTY є лідером у сфері логістичних та митних послуг. Звертаючись в цю організацію, клієнт може бути впевненим в швидкій та якісній доставці, в високому рівні обслуговування та вигідних умовах співпраці. Компанія https://nty.ua спеціалізується на: оформленні митних документів; доставці посилок; оформленні експорту; здійсненні імпорту; розробкою доставок «під ключ»; доставкою різної техніки та обладнання; наданням логістичних послуг; експедиторських послугах; доставкою документів. Стає очевидним, що компанія надає широкий спектр послуг, що говорить про достатній рівень досвіду та якісне обслуговування. На офіційному сайті представника є контактні данні, користуючись якими можливо зв’язатись з менеджером. Також є кнопка зв’язку.

Головним завданням кожної служби доставки є швидке виконання завдання та якісне оформлення вантажу. Існує декілька способів перевезення вантажу в інші країни:
  • Авіадоставка. Найшвидший спосіб, який краще за все використовувати для транспортування легких та невеликих вантажів;
  • Автодоставка. Оптимальний варіант для перевезення габаритного товару. Дозволяє обрати оптимальний маршрут та має доступну ціну;
  • Залізнична. Спосіб, створений для перевезення будь-яких вантажів;
  • Морське перевезення. Хороший варіант для перевезення вантажу різних габаритів. Проте, таке перевезення потребує чимало часу;
  • Мультимодальний. Здійснюється із застосуванням як мінімум двох видів транспорту. Спосіб використовується нечасто, але є дуже зручним для перевезень на великих відстанях.

При виборі способу транспортування варто враховувати термін та оптимальну ціну.

Міжнародна доставка вантажів необхідна у багатьох галузях. Частіше за все використовується у торгівлі, бізнесі. Деякі люди таким способом отримують необхідні їм препарати, яких нема в наявності в певній країні. Нерідко міжнародне транспортування потрібне для господарських цілей. Такий вид доставки може бути застосованим будь-де, то ж сьогодні він є надзвичайно актуальним.
Автор: Світлана Прокоф'єва, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 02.02.2020 | Переглядів: 1656 | перевозки, логистика

Читайте також на цю тему: