Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Огляд велосипедних інтернет - магазинів від провідних фахівців

Автор: Артем Кондратюк, 29.03.2021, 19:47:43 Огляд велосипедних інтернет - магазинів від провідних фахівців

Велосипед давно перестав бути лише засобом пересування. Для сучасних любителів велосипедної їзди їх двоколісний залізний кінь - це можливість підтримувати відмінну фізичну форму, брати участь в перегонах і велопоходах, і просто отримувати задоволення від катання. Велосипедний ринок в Україні постійно розвивається, тому не виникає проблем щодо вибору транспорту. З іншого боку кожен магазин пропонує свої умови, сервіс, тому варто розібратися. Пропонуємо огляд велоринку онлайн, а також топ 10 кращих веломагазинів в Україні.

Особливості розвитку ринку велосипедних інтернет-магазинів

Один з яскравих прикладів, що підтверджує зростання попиту велосипедів - це результати онлайн торгівлі. Упродовж останніх п’яти років серед товарів, куплених онлайн, велосипеди займають перші позиції. Численні дослідження підтверджують, що найбільше купують гірські та міські велосипеди. Досить цікавий і перспективний в майбутньому напрямок – електровелосипеди.

Зараз невеликі магазини велосипедної тематики є практично в кожному населеному пункті, і, судячи з постійно зростаючого попиту на всілякі моделі велосипедів, нинішня кількість магазинів далеко не межа. Не менш активно розвиваються й онлайн-веломагазини. Розвиток інтернету, постійно зростаюча надійність онлайн-платежів і широка мережа служб кур'єрської доставки дозволяють придбати велосипед не залишаючи робочого місця. Будь-який магазин має як ряд переваг, так і свої недоліки, які неважко компенсувати грамотною роботою з клієнтом.

Переваги інтернет-магазинів

Ключова перевага інтернет-магазинів - величезний вибір велосипедів серед яких знайти відповідну модель зможе навіть найдосвідченіший покупець. Централізований склад з якого велосипеди відправляються по всій країні, дозволяє зібрати в одному місці найширший набір самих різних велосипедів, а велика кількість потенційних покупців не дає залежуватися новим моделям, забезпечуючи регулярне оновлення асортименту найновішими моделями. До інших переваг онлайн-магазинів можна віднести:

  • Нові моделі продаються за цінами рекомендованими виробниками, вони не дуже відрізняються від цін в оффлайн - магазинах, а ось моделі минулих років можна продавати набагато дешевше, звільняючи місце і ресурси під цікаві та популярні новинки. Знижки дозволяють купити якісні велосипеди за кращою ціною.
  • Оперативна доставка в будь-яку точку України.
  • Магазини, що піклуються про комфорт покупців і своєї репутації, спокійно ставляться до повернень, дозволяючи в разі помилки поміняти великий на потрібний клієнту.
  • Робота без вихідних дає можливість робити замовлення будь-коли.

Ще один плюс інтернет-торгівлі, який безпосередньо впливає на витрати та цінову політику, – його місце розташування. Склад не потрібно розташовувати в центрі міста, економлячи на оренді й полегшуючи логістику.

Єдиним, але помітним недоліком онлайн-магазинів неможливість «поміряти» велосипед перед покупкою. Але і цю проблему легко вирішити. Досвідчений продавець, що відмінно розбирається в асортименті веломагазина, завжди зможе задовольнити потреби клієнтів. Кількох уточнювальних питань, як правило, досить для того, щоб зрозуміти, де і як людина планує використовувати велосипед і яку модель краще порекомендувати.

Топ 10 веломагазинів онлайн в Україні

На основі відгуків покупців, обсягів продаж велосипедів і велотоварів, рейтингу сайту, якості обслуговування та інших характеристик можна виділити 10 найкращих інтернет-магазинів України:

  • Veliki.com.ua – спеціалізований інтернет-магазин, який був заснований у 2007 році. Представлена в каталозі продукція високо оцінена не тільки споживачами, а й експертами. Ще один плюс магазину – якісний сайт, виконаний професійно, а також величезний вибір товарів, яких понад 40 тисяч. Зрозуміла навігація за категоріями велосипедів, зручні фільтри, детальні характеристики, унікальний контент, - все це дозволяє зробити вибір легко і швидко. Закупівлі ведуться безпосередньо від виробників або офіційних дилерів. Ціни на товари доступні, діє гарантія. На сьогодні Veliki.com.ua - це один із популярних ресурсів з продажу велосипедів, комплектуючих, товарів для активного відпочинку.

  • Velogo.com.ua пропонує велосипеди, запчастини, аксесуари, інструменти та спорядження для велосипедистів. Особливо подобається користувачам професіоналізм і компетентність менеджерів, а також прийнятність цін. Можна обрати потрібний спосіб доставки та оплати. Є розділ розпродаж, де можна купити товари зі знижкою.

  • Veloonline.com – має великий досвід роботи на велоринку (з 1996 гоку). Це один з перших інтернет-магазинів велосипедів. Численні відгуки підтверджують якість товарів та обслуговування. До переваг компанії відносяться: доступні ціни завдяки налагодженій багаторічній роботі з постачальниками й виробниками, оперативна доставка і велика кількість вело товарів та велосипедів. На товари діє офіційна гарантія, ремонтом займаються власні спеціалізовані майстерні. Є фізичні магазини в Києві, асортимент постійно розширюється.

  • Unisport.ua - пропонує досить швидку доставку в зручний для клієнта час, високий рівень обслуговування і якісні товари, що мають всі необхідні сертифікати. Продаж здійснюється з Києва, де всі товари можна забрати самостійно. Сайт зручний, діють постійно знижки, спеціальні пропозиції. В асортименті представлені велосипеди професійного класу та початкового. За допомогою фільтрів можна обрати потрібні характеристики товару й оформити замовлення.

  • Veloplaneta.ua – найбільший в Україні онлайн магазин, що має мережі фізичних точок. Популяризація активного відпочинку і просування якісної продукції на ринок спортивних товарів - це головні завдання компанії. Купуючи великі партії й оптимізуючи витрати на складські та торгові приміщення, Велопланета гарантує клієнтам невисокі ціни. В асортименті представлені велосипеди від кращих торгових марок України й світу, включаючи власний бренд Pride. Інтернет-магазин пропонує гарантійне та постгарантійне обслуговування.

  • Velotrade.com.ua - лідирує в рейтингу ресурс, що представляє велику торговельну мережу і є виробником. Каталог компанії включає популярні в Україні бренди велосипедів: Formula, Optima, Dorozhnik, Optimabikes, Leon. Ціни на продукцію нижче, ніж у конкурентів, адже компанія реалізує велосипеди власного виробництва. Спеціалісти ретельно стежать за тестуванням кожної моделі, є сервісні центри. Компанія пропонує швидку доставку в зручний для клієнта час, високий рівень обслуговування. Основна ідея Велотрейд - заповнювати порожні ніші, вгадувати потреби наших споживачів. Створювати продукт, якого чекають.

  • Bikeshop.com.ua є офіційним дилером переважної більшості велосипедних брендів, що поставляються в Україну. Не має значення, в якому населеному пункті ви проживаєте – товари відправляють в будь-які регіони. Сайт має зручну навігацію, сучасний інтерфейс, тому знайти потрібне дуже просто. Для зручності клієнта передбачена різна форма оплати та умови доставки. Працівники мають досвід катання практичних у всіх відомих велосипедних напрямках. Інтернет-магазин популярний серед спортсменів і людей, що віддають перевагу активному способу життя. Тут великий вибір не тільки велосипедів, але і запчастин з аксесуарами.

  • Velopuls.ua – має сучасний і зручний сайт, де можна знайти велосипеди на будь-який смак та інші вело товари. Всі товари є в наявності, що дозволяє їх швидко замовити. Досвід понад 10 років, досвідчені вело механіки та консультанти, можливість само вивозу – ключові переваги компанії. Ділова репутація гарна, працівники йдуть назустріч клієнтам і вирішують спірні ситуації, не відкладаючи в довгий ящик.

  • Lisoped.ua – перспективний інтернет-магазин, який був створений у 2010 році. Налагоджена логістика дозволяє оперативно отримати велосипед та інші вело товари. Компанія співпрацює з перевіреними та надійними постачальниками, тому якість на високому рівні. На сайті є зручні фільтри та вся необхідна інформація для замовлення. Є корисні статті та відгуки реальних покупців.

  • Titanbike.ua – харківський виробник доступних велосипедів Titan і Cross на будь-який смак. Компанія основана у 2012 році й пропонує вигідні умови для покупки. Гарантія здійснюється при дотриманні правильної експлуатації та проводитися на сервісному центрі компанії.


За останній рік-два інтернет-магазинів стало дуже багато, тому конкуренція зростає. Веломагазини вдосконалюють контент, розширяють асортимент, покращують обслуговування та роблять все можливе, щоб покупка була зручною. Продаж велосипедів через інтернет - цікавий бізнес з величезним потенціалом, що дозволяє поєднати роботу з улюбленим хобі й отримувати задоволення від регулярного спілкування з однодумцями.

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 29.03.2021 | Переглядів: 1098 | велоспорт, велосипед

Читайте також на цю тему: