Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Чим займається дизайнер інтер’єру

Автор: Мария Никулина, 15.10.2021, 20:33:33 Чим займається дизайнер інтер’єру

Бажаєте зробити ремонт в офісі, а може вдало перепланувати невеличку квартиру? Зацікавили послуги дизайнера інтер’єру, та не впевнені чи варто їх замовляти? Всупереч думці деяких людей, допомога професіонала в оформленні приміщень – не є забаганкою та марним витрачанням грошей. Робота дизайнера не менш актуальна, чим послуги стоматолога або юриста.

Щоб успішно працювати в даних сферах важливо мати певні навички та, звісно, досвід. Чи можливо знати всі закони й орієнтуватися у юридичних тонкощах, якщо конкретний напрямок не пов’язаний з основною діяльністю. Що вже сказати про пломбування. Така ж ситуація і з дизайном інтер’єру. Якщо клієнт бажає отримати гарний результат, він звертається до професіонала.

Які послуги надає дизайнер

Сучасні дизайнери здатні ефективно попрацювати з архітектурою приміщень і суттєво покращити планування квартири. Вони займаються предметним дизайном, декоруванням і авторським наглядом. Разом з тим основною їх задачею була і є розробка дизайн-проєкту. Вона передбачає величезну кількість маніпуляцій. Треба розпланувати розміщення:

  • меблів;
  • освітлювальних приладів;
  • вимикачів;
  • розеток;
  • кондиціонерів.


Окрім цього слід зробити креслення підвісної стелі та теплої підлоги, 3Д візуалізацію і набір планів для ремонтної бригади, а також відомості матеріалів для оформлення приміщень та комплектації проєкту. Дизайнер часто здійснює перепланування квартири, щоб житлова площа стала максимально зручною та функціональною. Дизайн-проєкт – запорука того, що клієнт отримає будинок власної мрії та заощадить кошти і збереже свій час та нерви, адже суттєва частина його проблем ляже на плечі професіонала. Маніпуляції останнього варіюють в залежності від побажань замовника і наявного бюджету.

Комплектація

Дизайнер вкрай необхідний, якщо власник житла прагне зробити його стильним та сучасним. Стиль – це візитна картка помешкання. Він може бути класичним, етнічним та яким завгодно, але у підсумку квартира має стати максимально комфортною для людей, які у ній проживають.

Дизайнер ретельно підбирає матеріали, освітлювальні прилади, меблі та інші елементи інтер’єру, щоб створити гармонічну композицію. Він може навіть розробити авторські елементи декору, щоб доповнити приміщення унікальними роботами. Разом з тим спеціаліст діє у рамках відведеного бюджету, підбираючи найкраще з конкретної цінової категорії. Декоруванням заведено займатись після клеєння шпалер і розміщення меблів на об’єкті. Фактично, це – останній штрих, що здійснюється для завершення готового образу.

Авторський нагляд

Так, дизайнер або уповноважена ним особа може контролювати реалізацію проекту, періодично відвідуючи об’єкт. Спеціаліст перевіряє якість роботи на всіх етапах. Він контактує, як з майстрами, що займаються втіленням планів у життя, та і з замовником робіт. За необхідності дизайнер вносить правки та дає поради у випадку виникнення непередбачуваних ситуацій.

Бажаєте зонувати приміщення, зробити ніші, арки чи прибрати стіну між двома кімнатами? А може вирішили змінити стилістичне оформлення квартири? Якщо вболіваєте за кращий результат, не варто ризикувати, адже до ваших послуг досвідчені дизайнери з NVB Arсhitects-Studio. З їх допомогою клієнт втілить у життя найсміливіші рішення та ідеї. Квартири, будинки, офіси – професіонал не боїться складнощів, тож для нього немає нічого неможливого.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 15.10.2021 | Переглядів: 1378 | интерьер, дизайн, мебель

Читайте також на цю тему: